Srácok ti a mellkasotokon, hasatokan a szőrt szoktátom trimmelni? Mekkorára hagyátok meg?
Figyelt kérdés
Has mellkas trimmelést ti szoktatok? Van esetleg olyan ami más testrészét is? Vagy ti hol és mekkorára trimmelitek a szőrt?2021. aug. 8. 13:20
11/17 anonim válasza:
Természetesen hagyom. Nem dzsungel szerintem de van szőr bőven
12/17 anonim válasza:
Én inkább leborotválom az egészet.
14/17 anonim válasza:
Volt amikor trimmeltem, de most leborotváltam teljesen. Sajnos én nagyon szőrös vagyok mindenhol
15/17 anonim válasza:
Nekem szőke a szőröm, pihe - szerű, és elég ritka. Ezért úgy hagyom. Ha csajokon látok ilyet, akkor azt még izgatónak is találom. No persze, ha fekete dzsungellel áldott volna meg a jó isten, megkérdeném róla a feleségemet.
16/17 anonim válasza:
Kb. 4-5 szőrszáll nő rajta, néha kitépkedem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!