Ha diétás (zero cukor) pepsit iszok, akkor nem bűnözök?
Ha belefér a napi kalóriakeretedbe, akkor nem bűnözöl, bár nem úgy tűnsz, mint aki számolja a kalóriákat. Egyébként ez a "bűnözés" szó annyira tipikus Femina.hu fogalom. Kíváncsi vagyok, hogy az ilyen embernek hogy néz ki a diétája, hiszen biztosan nagy szakértelemmel rendelkezik.
Akkor követed el a legkisebb bűnt a szervezeted ellen, ha semmilyen pepsit, semmilyen ipari szemét üdítőt nem fogyasztasz, pláne nem napi szinten. Ezek mesterséges, szintetikus gyári hulladékok. Pont a cukor a legkisebb probléma, amit tartalmaz (vagy tartalmazna).
Ha csak nem loptad a kávét, akkor nem bűnözöl azzal, hogy megiszod, az étel/ital fogyasztasa nem bűn.
Különben nem egészségesebb a kóla, ami mellesleg ugyanúgy marja a gyomrot. Én nem szeretem a kávét, sosem iszok, de napi 1-2 csészétől nem lesz bajod, ha amúgy egészséges vagy.
Ez tuti valami nőegyletes iroda, ott születnek ilyen okosságok.
Migránsra minek inni amúgy?
7@ "Migránsra minek inni amúgy?"
Ezt nem értem. Nem ide akartad írni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!