Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Meglatszik az ember kulsejen...

Meglatszik az ember kulsejen a taplalkozasa?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra, hogyha valaki vegetarianus vagy szimplan probal egeszsegesen taplalkozni, az meglatszik rajta idovel? (mondjuk a boren). Esetleg meg a fiatalossagat is jobban megorzi vagy nincs koze a taplalkozasnak ezekhez? Ha valaki sok szenhidratot eszik, abbol lehet egeszsegugyi problemaja? (nem elhizasra gondolok)

Szerintetek mi a legjobb taplalkozas?

2010. szept. 19. 21:40
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
2010. szept. 20. 12:26
 22/23 anonim ***** válasza:
a tofu és minden szója ha nincs külön ráírva hogy nem génkezelt, akkor az génkezelt!!! én sem eszem húst egy ideje és természet gyógyász a szakmám jó pár éve úgyhogy tudom mit beszélek. a hús tényleg rohad a belekben, a tej egy felnőtt számára semmi táplálót nem tartalmaz, sőt időseknél csontritkulást okoz, plusz kívülről tapad a csontra nem épül be bármennyire is nehéz elhinni.
2010. szept. 21. 18:39
 23/23 A kérdező kommentje:
Hat az biztos, hogy a hus rohad a belekben, mert nehezebb megemeszteni, de el nem tudom kepzelni, hogy csak zoldseget es gyumolcsot egyek. Probaltam es nagyon fajt tole a gyomrom. Mivel vannak japan rokonaim, probaltam a tofut meg hasonlokat...hat az nagyon jo, ha valaki azzal no fel es termeszetes neki, amugy meg felnottkent kevesen tudjak megszokni.
2010. szept. 21. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!