1 hét koplalás jó ötlet?
Viszonylag sokat eszek általában. És arra gondoltam, hogy lehet, hogy ez megterheli a szervezetet. Lenne értelme 1 hétig nagyon keveset enni? Nem azért csinálnám, hogy fogyjak, tudom, hogy így nem lehet fogyni.
(18F/175cm/66kg)
Figyelj! Egy életed van!!! Egyetlenegy!!! Szerintem ne tedd tönkre. De csak hogy mondjak egy példát is, és ne csak úgy magyarázzam az álláspontomat: az egyik barátnőm kitalálta hogy túl kövér és elhatározta magát ,,egy hétig nem fogok enni!'' 3 nap múlva felhívott hogy nem bírta! Elmondta hogy az első nap estéjén már hányingere volt (egész nap két műzliszeletet evett). Másnap délben már amikor ránézett az ebédre rosszul lett az étel szagától,látványától is. Ha akart volna se tudott volna enni! Estére az anyja rájött hogy komoly fogyózásba fogott a barátnőm és azt mondta neki hogyha nem eszik most rögtön valamit befogja vinni a kórházba! A barátnőm erre annyira megilyedt hogy magába erőltetett valami ételt!
Ez az eset csak annyiban külömbözik a töédtől kedves Kérdező, hogy ő 14 éves (mellesleg 168cm, 55kg), és ő fogyókúrából csinálta és nem böjtölés végett. De remélem látod hogy ez mekkora baromság!
Tehát így már talán kicsit nagyobb sikerrel érvelhetek a mellett hogy az életet ki kell élvezni! Ha te attól jól érzed magad hogy koplalsz és kínozod magad,oké, de ott mentális probléma van! És nem,nem arról beszélek hogy dilis vagy! Egyáltalán nem! De ha nem vagy megelégedve magaddal az probléma. Persze ez még a kisebb baj, a nagyobb az ha mazuista vagy de azt már valószínüleg tudnád,mert már rég levágtad volna az ujjaidat. Ebben a testben kell leélned az egész életed, fogadd el ahogy kinézel! Szerintem azok alapján amiket leírtál teljesen normális tested van,és nincs szükséged böjtölésre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!