Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szerintetek miért normalizáljá...

Szerintetek miért normalizálják még mindig az anyukák/kismamák a 20-30 kilós terhesség alatti hízásokat?

Figyelt kérdés
2022. jún. 10. 12:06
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
82%
Én 13 kilót híztam, 54-ből lettem 67, már ezt is sokallottam. De mivel szüléssel lement 10 kiló (túlzás nélkül, nem is értem, hogy lehetséges), így rájöttem, hogy végülis ez a normális.
2022. jún. 10. 13:31
 22/25 anonim válasza:
86%
Én 20 kilót híztam, de brutál vizes voltam. Terhesség alatt senki nem foglalkozott vele, de a szülés után a kórházban nem győztek csesztetni a dokik, hogy nem kellett volna ennyit hizni.De 1 hét alatt lement 15 kiló, szóval nem zsírt híztam magamra, hanem tényleg csak baromi vizes voltam. 8 hónappal szülés után 3 kiló van rajtam plusszban, most kezdtem el edzeni hogy ez is lemenjen. Nem minden eset a zabálásról szól....
2022. jún. 10. 13:32
 23/25 anonim ***** válasza:
67%
A fenéket a zabalástól van, sok esetben hormonok, genetika. 18kilót híztam, pedig odafigyeltem nagyrészt az étkezésemre. Szülés után 4 nappal 25 kgval voltam kevesebb. Szóval még fogytam is összességében, csak a vizesedés, meg valahogy a szervezetem fenntartása ezt a súlytöbbletet igényelte. Ez van.
2022. jún. 10. 13:32
 24/25 anonim ***** válasza:
0%

Akik szerint normális, és a terhessègre hivatkozva zabálnak össze-vissza, azok szoktatják rá leggyakrabban már az egész pici gyerekeket is a cukros, és vagy fehérlisztes szemétre. Csak ma 3 anyukát láttam hazafelé a vonaton, aki cukros csokival, vagy fehérlisztes péksütivel etette az 1- 2-3 éves gyerekét. Ebből 2 gyerek elég pufi volt már most is.

Aztán csodálkoznak az emberek, hogy elhízottak a magyarok, rosszak az étkezési szokások, rengetegen a függőségük rabjaivá válnak, nincs példa a gyerekek előtt, ezért már fiatalon elhízottak.

2022. jún. 10. 20:00
 25/25 anonim ***** válasza:
21%
NEM normális, pont, aki mást állít az önámít csupán.
2022. jún. 11. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!