Szerintetek miért normalizálják még mindig az anyukák/kismamák a 20-30 kilós terhesség alatti hízásokat?
Gondolom te vagy az indulatos childfree kérdező, aki ebben a kategóriában éli az életét, és mindenre idegbetegen beszólogat. (Tudom, tudom, ez az első kérdésed ezen az oldalon)
Mert ha lenne gyereked, tudnád, hogy rohadtul nem normalizálja senki, sőt, van olyan orvos aki kifejezetten leb.ssza azokat a kismamákat, akik sokat híznak.
Senki nem normalizálja babám.
Szüljél előbb gyereket, aztán gyere vissza.
16 kg-t híztam, a doki a végén már igenis pörgött rajta.
Az más kérdés, hogy van aki zabál, és megvonja a vállát, ha szól az orvos.
Olyan is van, aki terhesen sem teszi le a cigit. Szerintem az nagyobb baj.
A kérdés nem helyes. A legtöbb orvos, védőnő azért morog ha ilyet lát.
Az viszont létező jelenség, hogy az anyuka ha terhes lesz, átkapcsol zaba üzemmódba, és baromira nem zavarja, mert neki mindent lehet.
Ezen meg lehet sértődni, de bizony van ilyen.
Meg olyan is, aki csinos marad végig, és pár hónap múlva senki meg nem mondja róla, hogy szült.
10-14 kg közt van normális esetben az a gyarapodás, ami a baba és az “alkatrészei” (méhlepény, magzatviz, a ver megnövekedett mennyisége stb) ami a szülés után fél év alatt magától eltűnik.
Én azon vagyok ki higy mindenkit megköveznek a Dörmi, rudi .. szb miatt
Nyilván nem étkezés helyett és nem állandó jelleggel, meg nem 1 évesen, de szerintem semmi probléma vele.
Én is eszem chipset hamburgert, pizzát és édességet is.. de nem egyfolytàban, hanem mértékkel.
A mértéket kell megtanîtani a gyereknek..ehhez az is kell, hogy kapjon
Nah mindegy
Témàra visszatérve.. senki nem normalizálja, de minden eset egyedi..
És valóban van olyan, aki zabál is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!