Szerintetek miért normalizálják még mindig az anyukák/kismamák a 20-30 kilós terhesség alatti hízásokat?
Amiert a 8-10-12 honaposokat etetik dormivel, turo rudival meg tarsaival, es azon versengenek kinek a gyereke eszik minel tobb szemetet.
Undoritoan elhizott a magyar tarsadalom, nemzetkozi viszonylatban is az elen all, dehat nem, nembaj ha megeszik egy turorudit a 10 honapos 🤦🏻♀️
6 hónapos statuszon a gyerekem 7100 gramm volt. 3300 volt születésekor. Rendesen lecseszett a védőnő, hogy kevés. Innentől kezdve…
Gyerekek, kicsik, nagyok, fiatal felnőttek, középkorúak, idősek, minden korosztály hihetetlenül elhízott.
Szerintem arra bíztatni egy kismamát, hogy cigizzen mintsem hogy stresszeljen még szánalmasabb, mint zabálni terhesség alatt (megtörtént eset)
Meg ugye napi 1 pohár bor sem gáz, hanem cool meg király, belefér. De csokit... csokit azt nem!
Mert lehet normális is.
20 kg hízás ( normál vérnyomás, azt mondták nem vizesedek)
Szülés után 2 héttel 3 kg volt rajtam…..
Senki nem normalizálja.
Honnan vetted ezt?
6. Vagyok
A 30 sehogy nem jön ki bàrmilyen magas az ember ( én is 180 közrli vagyok)
Nem normalizálom,de 30 és 25 kilót híztam. Valszeg genetika, mert kis súlyról indultam,raktározott a szervezetem. Most 2 gyerek után 175 cm és 58 kg vagyok. Se stria,se kötény has,szétnyílt hasizom semmi. Miért is kellene ezen pörögnöm?
Szerintem meg amúgy senki se normalizálja,mindenki elmondja a doki, védőnő, hogy max 12-15 kg.
Engem az érdekel, hogy miért kelt ez akkora indulatot egyesekben, hogy kérdést írnak ki róla, vagy indulatosan kommentelik.
Nekem terhességi gdm-em volt (177 cm 58-al kezdtem a terhességet), nagyon szigorúan diétáztam. Találkoztam közben anyukákkal, akik nem tartották, nem is akarták tartani, mégsem döngöltem a földbe őket. Miért tenném? Közöm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!