Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Korai reggeli után hogy...

Korai reggeli után hogy tudnám elkerülni a bőséges tízórait?

Figyelt kérdés
Valamit nem jól csinálok. Kb 6:30-kor kell indulnom, szóval kb akkor reggelizem (tojásrántotta kb 2 tojásból, kis sonka, stb). Viszont 9 óra körül már éhes vagyok. Ezt szeretném valahogy elkerülni, hogy ebédig kibírjam, hogyan csináljam? Mi a hiba a rendszerben?
2022. máj. 24. 08:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Oké, viszont tudod, hogy a fogyásban a kalóriák számítanak? A konkrét számok, a matek. Ezt tudod?

Mennyi a napi kalóriabeviteled deficitben?

2022. máj. 24. 16:04
 12/17 A kérdező kommentje:

Ma kipróbáltam tízórai gyanánt másfél deci meleg tej + zabpehely, némi magvak, egy banán, ez egész jól működik.

Vajon ezt ha reggelire eszem, kitartana ebédig?

2022. máj. 25. 12:15
 13/17 anonim ***** válasza:
Hánykor reggelizel, és hánykor ebédelsz?
2022. máj. 25. 12:23
 14/17 A kérdező kommentje:
6:30 reggeli, 12-12.30 ebéd.
2022. máj. 25. 13:00
 15/17 anonim ***** válasza:

Én éveken keresztül reggeliztem zabkását, rizskását, amaránt kását, mégis éhes lettem két órával később. Amióta valamilyen főételt reggelizem, azóta ez kitolódott három órára. Én 06:30-tól 12:30-ig (hat óra) nem lennék el éhség nélkül ennyivel, az biztos, de ez teljesen egyéni. Édesanyám reggelire eszik egy-két szendvicset, aztán legközelebb 15 óra után étkezik, mert addig nem éhes. Mindenki máshogy működik.

Viszont ha tudsz tízóraizni, akkor nyugodtan tízóraizz. Nem ettől fogsz hízni, hanem a kalóriatöbblettől. Fogyni sem attól fogsz, ha kihagyod a tízórait, hanem ha kalóriadefictben vagy. Amíg nem számolod a kalóriákat, addig ez lutri.

2022. máj. 25. 13:07
 16/17 A kérdező kommentje:

Érdekes tapasztalásom volt, nem igazán értem az okát.

Tegnap kihagytam a vacsorát (nem voltam extrán éhes), reggeli normál, igaz egy cappucino lecsúszott és most délelőtt teljesen jól vagyok tízórai nélkül. A végén még ebédig is kibírom.

2022. máj. 27. 10:24
 17/17 anonim ***** válasza:
Igen, az a kérdés, hogy mit eszel, az nem baj, ha ennyiszer. Sőt, az a jó, ha nem nagyon éhesen mész ebédelni, mert akkor nem az egész étlapot kéred ki. És akkor is inkább az alacsonyabb ch tartalmú kajákat preferáld.
2022. jún. 11. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!