Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miből gondolják az emberek,...

Miből gondolják az emberek, hogy ami kapható egy boltban az mind méreg?

Figyelt kérdés

Nem véleményformálásként írom ki a kérdést. Sok embertől hallom ezt és azért kérdezem. Tehát szerintük boltban kapható termékek, legyen az zöldség, vagy gyümölcs, bármi, tele van méreggel és tönkreteszi az egészséged, depressziós leszel és hasonlók. Nekem mondjuk jó az egészségem és sok "szemetet" eszek mert sokat sportolok és egyszerűen kell a kalória. Depressziós se lettem...

A másik: orvosok hazudnak, semmilyen gyógyszert nem szabad bevenni, mind méreg. Hasonlók. Ezzel amúgy nem értek egyet. Tény, hogy ésszel kell gyógyszert szedni mert nem csodaszer de azért van az a pont amikor szükség van rá.

Hol lehet ilyesmiről olvasni? Kereső semmit nem dobott be.

2022. máj. 16. 20:21
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

“ Minden termék tartósítva van úgyhogy teljesen mindegy:) “

Mondja ezt az, akinek semmilyen tudása sincs az élelmiszeriparról, beleértve a konzervipart :D

Most láthattuk, hogy milyen agyi képességű emberek hisznek a konteókban :)

2022. máj. 17. 21:55
 32/35 anonim ***** válasza:
Meg azt is láthattuk hogy milyen intelligens vitakultúrája és élelmiszeripari tudatossága van egy univeres gyári munkásnak. Semmilyen. :D
2022. máj. 17. 22:00
 33/35 anonim ***** válasza:
54%
Ne erőlködj, nem megy ez neked :)
2022. máj. 17. 22:02
 34/35 anonim ***** válasza:
Pont az vagy amit képviselsz, multi, null egészségtudat, önámítás, a vásárló becsapása. Ez a saját választásod, sok sikert hozzá.
2022. máj. 17. 22:07
 35/35 anonim ***** válasza:

Az előbb még gyári munkás voltam szerinted, most meg már technológus? :D

Nagyon gyengén nyomod pubika :)

2022. máj. 17. 22:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!