Miből gondolják az emberek, hogy ami kapható egy boltban az mind méreg?
Nem véleményformálásként írom ki a kérdést. Sok embertől hallom ezt és azért kérdezem. Tehát szerintük boltban kapható termékek, legyen az zöldség, vagy gyümölcs, bármi, tele van méreggel és tönkreteszi az egészséged, depressziós leszel és hasonlók. Nekem mondjuk jó az egészségem és sok "szemetet" eszek mert sokat sportolok és egyszerűen kell a kalória. Depressziós se lettem...
A másik: orvosok hazudnak, semmilyen gyógyszert nem szabad bevenni, mind méreg. Hasonlók. Ezzel amúgy nem értek egyet. Tény, hogy ésszel kell gyógyszert szedni mert nem csodaszer de azért van az a pont amikor szükség van rá.
Hol lehet ilyesmiről olvasni? Kereső semmit nem dobott be.
“Szerinted csak a te mekis majonézgyártód létezik?“
Mivel mi az Univernél gyártjuk a Mo-n kapható legtöbb majonézt, a mekinek meg nem csak azt, így igen :)
A fagyiiparban is jártas vagyok, de nem ilyen takarító személyzet szintjén, mint te:)
Meddig akarod még égetni magad a sületlenségeiddel? Már az elején bebizonyítottad, hogy sík h.lye vagy és semmi közöd az élelmiszeriparhoz, muszáj vergődnöd?
Engem érdekel mi minden van a fagyiban, azért írtam ki a kérdést... :/
A "nem akarod tudni, hidd el hogy rákot kapsz" nem túl meggyőző.
22, megnéztem a kedvedért az Univer majonézt. Ja, hogy ti csak hőkezelitek a majonézt?
Kálcium-dinátriumot tartalmaz E386. Az EDTA tartósítószerként működik a salátaöntetekben és a majonézben, kötődve az élelmiszerek romlásáért felelős természetes enzimekhez, ezáltal stabilizálva az élelmiszerterméket. Meggátolja a még a hasznos nehézfémek felszívódását is a szervezetben.
Piros Aranyon csak kálium-szorbát van feltüntetve E202, szintén tartósítószer. De a deklarációjuk is eleve sötét, annyit írnak rá hogy módosított keményítő, az eredetét meg majd mindenki találja ki.. de egyértelműen kémiailag módosított, mert a természeteset fel kéne tüntetni, hogy mondjuk búzakeményítő. De ez nem az, hanem genetikailag módosított és adalékanyagnak számít. Ez így működik, már rég nincsenek eredeti valójukban sem feltüntetve az összetevők, és aki akar utánajár. A cég eleve sem GMO-mentes.
Itt csak a két link:
Vitatkozni többet én meg nem vagyok hajlandó, ilyen pocskondiázással csak a lámák tolják, meg gyári munkások az Univerből.
“ Ja, hogy ti csak hőkezelitek a majonézt?”
Mégis hogy hőkezelnénk a majonézt? :D ugye tudod, hogy tojásból van? Mint írtam, kémiailag tartósítjuj, azaz beállítjuk a ph-ját.
Minden termék gmo mentes, amit deklarálunk, mivel Mo-n tiltva van, ha nem tudnád. Ezt ha felmennél a honlapra, látnád is.
Sok ilyen tudatlan ostoba fogyasztó van, aki az EDTA-ról ez a baromságot terjeszti, szoktak is írni emailt, gondolom a tiéddel is találkoztunk már, de nem, ez edta továbbra sem tartósítószer és nem káros anyag, a gagyi weboldalaid meg inkább titkold el, vér ciki, hogy ilyeneket elhiszel.
Tyű de beégtél megint :D
“ feldolgozott élelmiszerek szinte 90%-a tele van pumpálva tartósítószerekkel, cukrokkal, a zöldségek gyümölcsök is injekciózva és permetezve hogy tökéletesek maradjanak mire a boltba érnek, és utána is eladhatóak legyenek. A profit mindig fontosabb volt mint az emberek egészsége. A tejek tele hormonnal, antibiotikummal stb.”
Pont erről szól a kérdés, hogy a hozzád hasonló tanulatlan emberek honnan veszik ezt s rengeteg, mások számára teljesen nyilvánvaló baromságot? :D komolyan érdekelne, mert ez már fájdalmas
Egyszer azt írod csak hőkezelitek, másszor meg azt hogy nem hőkezelitek.
Azt se tudod miről beszélsz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!