Miből gondolják az emberek, hogy ami kapható egy boltban az mind méreg?
Nem véleményformálásként írom ki a kérdést. Sok embertől hallom ezt és azért kérdezem. Tehát szerintük boltban kapható termékek, legyen az zöldség, vagy gyümölcs, bármi, tele van méreggel és tönkreteszi az egészséged, depressziós leszel és hasonlók. Nekem mondjuk jó az egészségem és sok "szemetet" eszek mert sokat sportolok és egyszerűen kell a kalória. Depressziós se lettem...
A másik: orvosok hazudnak, semmilyen gyógyszert nem szabad bevenni, mind méreg. Hasonlók. Ezzel amúgy nem értek egyet. Tény, hogy ésszel kell gyógyszert szedni mert nem csodaszer de azért van az a pont amikor szükség van rá.
Hol lehet ilyesmiről olvasni? Kereső semmit nem dobott be.
A 10-est nem pontozzátok le nullára? Ugyanúgy igazságot ír. :)
Ezek is mind bizonyított dolgok. A mekis szószodat is biztosan tartósítják valahogy csak te is gondolom úgy dolgozol hogy fogalmad sincs mit csinálsz. Az élelmiszermérgezés tudod patika körülmények között is megtörténik, ugyanaz mint a gyógyszeripar. Ne legyetek naivak, csak utána kéne járnotok. Már kinőttem a linkküldős felvilágosító próbálkozásokból, mindenki úgy éli az életét ahogy szeretné, és ahhoz mérten patkol el.
14-es, szerinted ha hőkezeljük, akkor mégis minek mással tartósítani? :D atya ég.
Na igen, az ilyen konteós birkáknak az alap műveltségük sincs meg
Persze, mert miután a hőkezeléssel kiöltünk mindent és semmilyen baktérium nincs benne, feleslegesen költünk még milliárdokat tartósítószerre :D
Jót mosolyogtam, ilyen ostobaságot már rég hallottam.
Gondolom akkor azt sem tudtad, hogy a majonézt speciel még csak nem is hőkezeljük és tartósítószert sem rakunk bele, szimplán ecetsavval, amit alkoholból gyártunk, állítjuk be a pH-t és soha az életben nem fog neked megromlani, csak a magas olajtartalom miatt megavasodni? :D
Tyű mennyi új dolgot tanulsz te ma
Szerinted csak a te mekis majonézgyártód létezik?
Elég lenne ránézned más termékek összetevőlistájára, (főleg amikor valamit fel sem tüntetnek rajta, vagy burkoltan) és nem rávetíteni a te tapasztalatod az egész élelmiszeriparra, mert nem az a jellemző.
De a munkáltatóid biztosan örülnek egy ilyen naiv, hű embernek mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!