Miért nem megy a hízás?
Sziasztok! 20 éves vagyok 163cm és 43kg.
Nagyon aggaszt, hogy nem bírok egyáltalán hízni, akármennyire is szeretnék. Sose voltam hízos típus, minden évben hízok 1-2kg-mot.
De nagyon zavar a vékonyságom. Egészségileg rendben vagyok, nincsen semmilyen pajzsmirigy problémám, lehet csak el kéne fogadnom, hogy ilyen a genetikám? Egyébként van még egy 1 éves kisfiam is, és még mindig cicizik, azt mondták páran, hogy ameddig cicizik nem is várjam, hogy hízzak.Kicsit aggaszt mivel mindenki szülés után azon van, hogy hogyan fogyjon le, nekem ennek az ellenkezője. Terhesen híztam 15kg-mot, de 1-2 hónapra rá le is ment. Azóta 45-44-43 között mozgok.
Esetleg valami praktikátok van, amitől tudnék hízni. Gyógyszer vagy valami vitamin? Előre is köszönöm!
5.
Igen sajnos, amikor terhes voltam nem viseltem valami jól, állandóan hánytam, ezért egy 2-3 hónap alatt le is mentem 40 alá... onnantól már nem mertem mérni mert megijedtem. De utána szépen felszedtem 15kg-ot.
Szerintem ezen nem kene agyalnod.
Aki vekony hizni akar es forditva. Tobb kaloriat kene enned/innod, de minek eroszakolnad meg a tested?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!