Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi bajom lehet, ha rengeteg...

Mi bajom lehet, ha rengeteg napraforgómagot eszek?

Figyelt kérdés

Már kiskorom óta kb "szotyifüggő" vagyok. Tinikoromban nem ettem vagy 10 évig, mert jobban pattanásosodtam, de mióta felnőtt vagyok, megint rengeteget fogyasztok. Van a Mogyinak ez a nagyobb kiszerelésű csomagja (200g), azt simán elpusztítom 1,5 nap alatt. A héjas verziót, a hántoltat nem szeretem. Nem is ez a durva, de folyamatosan eszem, tehát ha elfogy, egyből veszek megint és nem telik el úgy nap, hogy egy fél ilyen zacsival meg ne egyek. Heti szinten 4-5 csomaggal megeszek, persze mellette rendesen étkezem. Semmi különöset nem veszek észre magamon amúgy.

Nem hiszem, hogy rá lehet különösebben függni, van amikor nem tudok venni (pl nyaralás vagy ilyesmire nem viszek) és nem hiányzik egyáltalán, de amúgy munka közben, este filmnézéshez, vagy csak úgy napközben itthon folyamatosan eszem.

Annyit változtattam már, hogy egy ideje átszoktam a sótlanra, hogy ne vigyek be annyi sót a szervezetembe. Elhízva egyáltalán nem vagyok, normál testsúlyom van és sportos alkatom (38F).

Orvos azt mondta, hogy nem igen lehet bajom tőle, de Ti mit gondoltok?

ma 17:31
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem se lehet tőle bajod, max a fogadnak árthat.
ma 17:52
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Legfeljebb annyi, hogy mindig arra fogsz hajolni, amerről süt a nap.
ma 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!