Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mikor tudom, hogy az elkészíte...

Mikor tudom, hogy az elkészített hús romlott?

Figyelt kérdés

Sziasztok, ebédre tarját ettem és 3-4 falat után vettem észre, hogy nyálkás réteg jelent meg a felületén. Semmi szagot nem érzékeltem és az íze sem volt eltérő. De sajnos aggódom, hogy romlott húst ettem. Valaki tud abban segíteni, hogy mire kell figyelni és hogyan veszem észre, hogy az adott termék romlott?

Sajnos a köretet sem tudtam eldönteni, mert juhtúró van benne, ami alapból savanykás. Abból többet ettem, úgy 4-5 falatot

Hozzátenném még azt, hogy szombat este készítettem és hűtőben volt.

Nagyon köszönöm!:)

jan. 21. 12:40
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha elkészítés előtt nincs rossz szaga, elkészítés után pedig nincs rossz íze, akkor VALÓSZÍNŰLEG nem romlott a hús.
jan. 21. 12:44
 2/2 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm! Elkészítés során sem érzékeltem problémát, emiatt kezdtem neki bátran ma ebédkor. Most sem éreztem semmit rajta, íze is ugyanolyan volt. Egyedül az állaga aggasztott.

Köszönöm a választ, remélem nem lesz semmi baj!:)

jan. 21. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!