Milyen hosszú ételmegvonást/böjtöt tartottatok már?
Figyelt kérdés
És mik voltak a tapasztalatok? Mennyire tett jót?
Most az mellékes hogy egészségügyi okokból pl. orvosi elóírás, fogyókúra, vallási okok, vagy bármilyen okból is, de ha gondoljátok ezt is leírhatjátok.
Elsődlegesen a tapasztalatokra irányul a kérdés, pl. mennyire elviselhető, vannak-e holtpontok, éreztetek-e megtisztulást, vagy egy kínszenvedés volt végig..ilyesmikre irányul a kérdés.
2022. máj. 1. 11:18
31/32 A kérdező kommentje:
#29 Mesélj még
2022. jún. 7. 20:33
32/32 anonim válasza:
Nagymamam heti 1x teljes bojtot tart: 97 eves. Mindig nyagatjuk emiatt, de igy csinalja . Tele van energiaval/ nem biztos, hogy ezert/ Nagypapa 38 kilosan jott haza Sziberiabol. Az orvos lemondott rola, hivtak a papot: itt is mukodott a nagyi zsenialitasa: szinte fogsagban tartotta, napi tobbszor par falatot adott enni/ leveseket, konnyen emesztheto dolgokat/ mukodott a dolog. Ez is valamifele bojt volt. Szoktam havonta egyszer gyumolcsnapot tartani, jol mukodik. Probaltam lebojtot, nem voltam eleg kitarto: 3 napot birtam, s gyenge voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!