Tudok ajánlani igazán sűrű fehérje/turmix port?
Sokszor nincs időm rendesen enni,elég rohanós életem van.
Lehetőleg laktózmentes legyen és jó sűrű ,laktató :D
Köszönöm szépen !
a turbo dietas por emlékeim szerint sűrű volt és finom, nem úgy, mint a "gyúrós" fehérjék. azt nem tudom hogy laktózmentes e, tejjel ittam így biztosan nem volt az 😀 hogy laktató volt e? nem mondanám.
viszont nem tart sokkal tovább elkészíteni 1-1 smoothiet, amibe tudsz zabpelyhet is tenni pl, így biztosan laktatóbb, mint a fehérjepor. este osszekeszited a gyümölcsöket, zöldségeket, reggel turmixba dobod, zab, víz, turmixol áttölt és mehetsz is vele. de akár este is megcsinálhatod, reggel már csak ki kell venni a hűtőből és menni. ez tuti laktatobb és egészségesebb, vitamindúsabb.
Igen az egyik kedvencem volt,viszont megnéztem az összetevőit (vaníliás) és tele van cukorral :(
Most a Peak Micellar Caseinnel szemezek. Elvileg sűrű, laktózmentes és finom :D egy bajom,hogy kis kiszerelésbe nem kapható, így tartok attól ,ha esetleg nem válik be feleslegesen veszek meg egy akkorát.
Köszönöm a tippet ,van otthon mini turmix gépem is ,de azt se tudom mindenhova vinni :/
A kazein fehérje, ill. növényi fehérjék azok, amik sok folyadékot felvesznek, sűrűbb a végeredmény. Laktatónak azért nem nevezném. Elvégre csak egy turmixról beszélünk.
A Peak termékek rettentő túlárazottak. De minőségileg jók.
Egyedül a Biotech ugrott be, ahol van egy adagos kiszerelés is ha csak ki szeretnéd próbálni.
Én évekig a Gymbeam és a Myprotein casein fehérjét fogyasztottam. Ár-érték arányban mindkettő remek.
Esetleg még ott vannak a fehérjeszeleletek, mint kisebb étkezés kiváltók.
A turbo dieta és hasonló kaliberű fehérjék a legolcsóbb (szója) fehérjéből vannak, hozzáadott cukorral. Ráadásul irracionális áron a minőséghez képest. Pont a tudatlan vásárlókra épít, akik beveszik a marketinget és nem olvasnak. Senkinek nem ajánlanám.
Utolsó, köszönöm a válaszod. Végül a peaket rendeltem meg, hát tény, hogy nem volt olcsó, de valamit valamiért :) mindenképp fehérjére volt szükségem.
kíváncsi leszek az állagra.
A casein tej alapú, ezáltal nem laktózmentes. Feltételezem, hogy laktáz enzim van csupán hozzáadva.
A növényi fehérjék (szója, rizs, borsó stb.) laktózmentesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!