Melyik vegán fehérjét ajánlanád?
Figyelt kérdés
Márka/íz érdekelne. Előny, ha boltban is be tudom szerezni, nem csak online2020. nov. 6. 20:23
1/3 anonim válasza:
Myprotein- Soy finom belole az osszes iz, vegan blendet nem ajanlom.
Biotech veganjat se annyira, en a kavesat es az erdei gyumiset probaltam, kiontottem oket egy egy korty utan, ihatatlan.
2/3 Sunshinedoll válasza:
Nekem a kedvencem a Biotech fahéjas-csokis vegán fehérjéje, de a vaniliás is ok.
A Myprotein vegan blendje valóban nem olyan jó, többfélét is próbáltam, nem annyira szeretem őket.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Kipróbáltam a biotech usásat eddig, de felkeltette az érdeklődésemet a myproteines, szóval rendeltem belőle:D
2020. nov. 8. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!