Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Az NAC valóban jó Covidban &...

Az NAC valóban jó Covidban & dohányosoknak?

2022. ápr. 19. 16:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan így acetil cisztein van az acc-ben, ezért acc a neve. Annyit csinál, hogy híggítja a váladékot ezáltal könnyebb lesz kiköhögni és nem tapad úgy le se a tüdődben se a torkodban. Tehát ennyi az egész, ha kovidos vagy és ilyen slejmeset köhögsz akkor érdemes szedni. Egyébként magában nem szedném.
2022. ápr. 19. 18:41
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Akkor antioxidánsként életelixírnek nem érdemes szedni ?
2022. ápr. 19. 18:43
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Fene se tudja... Én csak azért nem szedném, mert a természetesség híve vagyok, meg a hatóanyaga az az acetil cisztein ami az acc-nek is. Azt is csak akkor szedem, ha szükség van rá. De most, ha láncdohányos vagy nem tudom, hogy van-e értelme szedni.

Híggítja a váladékot... van benne logika dohányzás esetére is, de tényleg ötletem sincs.

2022. ápr. 19. 18:47
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi
2022. ápr. 19. 19:27
 5/7 anonim ***** válasza:

Jó cucc, sok dologra.

Igazából a cisztein nevű aminosav (ami egy sima táplálék)-nak az acetilezett változata, vagymi, ami jobban hasznosul, mint a sima forma. Nem egy bonyolult valami.

2023. jan. 20. 20:42
 6/7 A kérdező kommentje:
A videoban beszélő orvos sok mindent mond róla és nagyon dícséri
2023. jan. 30. 17:46
 7/7 NTBS ***** válasza:
Mindenkinek biztosan nem jó.
2023. márc. 10. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!