Káros lehet folyamatosan szedni porcerősítőt?
1évig szedtem Salofalk gyógyszert. Azóta fáj a térdizületem, de olyan szinten, hogy nem tudok hosszabb sétákat tenni.
Ezért szedtem rá Béres Porcerő Komplexet 3hónapig, napi 2-őt. Abban az időben nem fájt. Leálltam a szedésével és 1hét után ismét elkezdett fájni. Azóta megint szedek, de úgy tűnik napi 1 is elég. Ezt lehet folyamatosan is szedni?
Magadtól ne szedj bármit, a legrosszabb ha nincs is semmi bajod, de te diagnosztizálod magad
Csináltass egy teljes vérképet, de mindenképpen menj el orvoshoz, ne játssz az egészségeddel
Kúraszerűen alkalmazzák ezt az étrendkiegészítőt, 3 hónap használat, és 2 hónap szünet.
A salofalknak nem ez a kifejezett mellékhatásai, eleve ez is egy gyulladásgátló. Szerintem mond el a panaszodat az orvosnak is.
Az izom- és ízületi fájdalom fel van sorolva a mellékhatások között.
Nem biztos, hogy ettől van, de ez tájban jelent meg és korábban nem volt ilyen.
Igazából mindegy mitől van.
Az a lényeg, mi segít rajta.
Elég sokszor jártam már orvosoknál és soha egy sem javasolt étrendkiegészítőt egy probléma megoldására. Csak a gyógyszerekben hisznek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!