Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Nem érzem éhesnek magam, de...

Nem érzem éhesnek magam, de üres a hasam, korog a gyomrom?

Figyelt kérdés

Sokszor van ez, hogy nem vagyok éhes, nem bírnék enni, nem kívánok semmit, de közben érzem, hogy a szervezetem meg éhes, mert üres a gyomrom és néha korog is ilyenkor.

Ilyenkor mit csináljak?

Egy mentális betegség miatt sokszor nem eszem normálisan, mert étvágytalanabb vagyok, de pl. most az elmúlt napokban eleget ettem, most megint nem. Lehet azért volt, mert menstruáltam és most elmúlt, ezt majd még megfigyelem.

2022. márc. 23. 07:02
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Most ettem ma először, de nagyon keveset. Én is elég rosszul érzem magam jelenleg.
2022. márc. 23. 12:13
 12/13 anonim ***** válasza:
55%

Jaj, értem, bocsánat, úgy értettem, hogy szándékosan nem is eszel.

És igen, igaza van annak aki azt írta nem szabad erőltetni. - 8-as, DE KELL erőltetni, mert lefogysz és hiánybetegségeid lesznek! Ez nem vicc.

2022. márc. 23. 13:07
 13/13 anonim ***** válasza:
8-as vagyok...Hála ég fogalmad sincs miről beszélünk, mert ha azt éreznéd amit mi tudnád, hogy nem lehet erőltetni. Világ életemben telt voltam és mindig sopánkodtam, hogy nem lehet pl. eljutni az anorexiához ( nem az vagyok) Igazad van, nagyon le vagyok fogyva, meg is vagyok ettől ijedve.
2022. márc. 23. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!