Mit lehet tenni érzelmi evés ellen?
Figyelt kérdés
Napközben még egész jól bírom, de amint hazaérek, (hiába álltam meg előtte egész nap) felzabálom az egész édességraktárt. Én így vezetem le az egész napos stresszt, fáradtságot, de tudom, hogy ez nem jó, szeretnék vmit tenni ellene.
Szeretnék fogyni is, és ez a rendkívül jó szokásom nyilván nem segít ebben 😄
2022. febr. 28. 18:49
1/2 anonim válasza:
(1) Napközben egyél normálisan, ne koplalj. Ha ez nem megy, legyen előre elkészítve, kimérve az esti adag. Figyelj rá, hogy elegendő legyen.
(2) Az érzelmi evés helyett más szokást kell bevezetni. Segít az is, ha összevágott répát, káposztát készítwsz a hűtőbe, azt felzabálhatod gond nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!