Leírnátok az edzős étrendeteket?
Hogy kb. mit észtek étkezésenként?
Én:
Reggel: Sajtos tojásrántotta (kb. 500 kcal/50g fehérje) vagy egy tányér ízesítettlen, vízben főzött zab, fagyasztott vagy friss gyümölccsel (fagyasztott áfonya vagy friss banán)
Ebéd: fehérrizs, kinoa vagy kuszkusz kevés sóval + 500 gramm zsírszegény tejföl, vagy növényi “tejföl” + fagyasztott zöldségkeverék (általában sárgarépa és brokkoli, de néha például kelbimbó) + csirkecomb (a mellett nem szeretem), esetleg magas haltartalmú fagyasztott hal-rudacska (tudom proli dolog).
Uzsonna: kaukázusi kefír, vagy túró egy kevés mézzel
Vacsora: 2-3 szelet puffasztott rizs ilyen ajvárral vagy padlizsánkrémmel megkenve
Hetente 2* tolok vízben oldódó növényi fehérjeport és 1-2 alkalommal megeszem edzés előtt egy proteinszeletet…
Különben vitaminokon túl csak cinket, meg L-Karintint szedek (utóbbit közvetlenül edzés előtt).
Na és Ti?
Reggel fél kg csirke
délben fél kg sertés
vacsora fél kg marha
köretnek tetszőleges zöldség.
Ha unom egyik menüt, helyette egy liter tej, 100 g marhafehérjével.
Reggeli
3 tojásból rántotta, csirkemell sonkával
Ebéd: hús+zöldségek. ( Minden nap)
Ma pl fokhagymás sült zöldbabot ettem csirkecombbal
Vacsora
3 szelet lc toast pirítós, dupla sajt, paprikás szalámi, kechup, majonéz,
Hozzá zöldpaprika, paradicsom, retek, hagyma
Desszert: 6 kocka kávés diabetikus csoki
75g sós mogyoró
Napi sport: 2 óra úszás
Felkelés után: keto kv (őrölt kv,kókuszzsír,vaj,tejszín)
10-11 körül: 4tojás (abból 3 megy tojásfehérjével) , mozzarella és kevés gomba
18:00-19:00: 300g steak rengeteg vajjal+ tonhal vagy makréla
Lefekvés előtt (nem mindig) 2 evőkanál bio kókuszzsír
Régen állandóan rá stresszeltem a kajára,hogy mit egyek,mikor egyek,edzés előtt/után stb.Januártól ketózok és soha nem éreztem magam ilyen jól a bőrömben és az edzések is 4 éve nem mentek ilyen jó:D Nálam az alapgyakorlatok dominálnak és ahhoz képest,hogy így kajálok semmivel sem lettem gyengébb,sőt
Guggolásom : 150kg
Felhúzás : 190kg
Fekvenyomás : 130kg
Még régebben próbáltam szemes methát meg stanát ,de nem láttam értelmét hobbi gyúrósként X összegeket beleölni a tabikba,bökni meg nemtudtam volna állandoan megkérni mást,hogy adja be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!