Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi erről a véleményetek?...

Mi erről a véleményetek? Mégsem egészséges a tej?

Figyelt kérdés

Nap, mint nap győzködjük itt egymást, hogy jó, nem jó.

Legtöbbször hatalmas viták alakulnak ki

Ehhez mit szóltok?

[link]

2010. szept. 9. 19:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Amióta eszem tudom napi 1-2 liter tejet iszom naponta és a vérképem tökéletes

17f

2010. szept. 9. 22:11
 12/13 anonim ***** válasza:
gondolom azért rakták át mert ez a cikk nem a babák táplálkozásával foglalkozik elsősorban.
2010. szept. 10. 08:29
 13/13 anonim ***** válasza:

Én a legtöbb dologban egyetértek a cikkel, de ennek ellenére most ittam meg egy pohár tejet. az én gyerekem több éve nem iszik tejet, mert allergiás rá és semmi baja nincs, hiszen az állítólagos kalciumot, amit a tej tartalmaz, azt pótoljuk máshonnan, a fehérjét úgyszintén. Szóval csak azért, mert azt mondják, hogy jó nem biztos, hogy jó. Egyébként látott már valaki olyan tejes dobozt, amire ráírták, hogy 100ml tejben 64% a kálcium, na majd ha lesz benne, akkor valóban egészséges lesz. A másik dolog, ha a hőkezeléssel állítólag tartósítják és egészségesebbé teszik, akkor hogy lehet az, hogy minden 3-dik embernél gondot okoz a tej fogyasztása?

Szóval van benne jó és van benne rossz. Én mindenesetre csökkentettem a napi bevitelt és a kálciummal dúsított rizstejet használom. És mindenhéten van mákos vagy diós tészta ebédre, ami sokkal több kálciumot tartalmaz, mint a tej bármilyen formája.

Mellesleg ugyanez a helyzet a szójával is. Mindig azt terjesztették, hogy ilyen jó, meg olyan egészséges, és a nyugati országokban több a szójamentes termék, mint a szóját tartalmazó, mert nem tesz jót.

Szóval kinek pap, kinek a papné.

2010. szept. 10. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!