Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi erről a véleményetek?...

Mi erről a véleményetek? Mégsem egészséges a tej?

Figyelt kérdés

Nap, mint nap győzködjük itt egymást, hogy jó, nem jó.

Legtöbbször hatalmas viták alakulnak ki

Ehhez mit szóltok?

[link]

2010. szept. 9. 19:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Kb. 20 éve volt a másik nagy kampány a tej ellen, akkor azt mondták, hogy rákkeltő. Szerintem mindent lehet enni BIZONYOS mértékben, és megfelelő minőségben.
2010. szept. 9. 19:44
 2/13 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. még annyi, hogy a neten bárki meg tud jelentetni bármit, és már nem hiszek 100%-ban semmiben, amit olvasok, kezdek szkeptikus lenni.
2010. szept. 9. 19:44
 3/13 A kérdező kommentje:

Legjobbat szeretnénk a gyermekeinknek szerintem. De ilyen cikkek után annyira elbizonytalanodom. Miért írnának valótlant? Mi lenne az érdekük?

Egy gyerek elég sok tejet/tápszert/babatejet iszik naponta azért.

2010. szept. 9. 19:48
 4/13 anonim ***** válasza:

Igaz a cikk es hazugsag is egyben.

Igaz, mert a bolti tejben rengeteg minosegi valtoztatas van a hazitejhez kepest.

Hazugsag, mert nagyon keves ember nem iszik tejet naponta, megsem "vilagjarvany" a csontritkulas.

Ha a legjobbat szeretned es van ra lehetoseged, akkor menj el egy kozeli faluba, keress egy nenit vagy bacsit aki tehenet tart es vegyel tole heti 1-2 alkalommal tejet. Hutoben 1-1,5 hetig elall a hazitej.

2010. szept. 9. 20:03
 5/13 A kérdező kommentje:
Bp-en lakunk. Tehenet csak a Milka reklámban látok:(((
2010. szept. 9. 20:09
 6/13 anonim válasza:
én teljesen egyetértek az írással,igazából nem is azért mert ki írta és mit írt,hanem mert a saját tapasztalatom is azt mutatja,hogy valami nem oké már a mai tejjel.mindkét gyerekem tejérzékeny,a picinek 20 hós,a hasa megy tőle,igy ő még nem kap a nagy 3 éves múlt amikor kijött rajta a tejérzékenység,és én magam sem vagyok jol tőle,felfúj,fáj tőle a hasam.Szóval nem vagyok tejellenes,de tény már nem olyan mint régen óvatosan,és okosan kell bánni vele.
2010. szept. 9. 20:19
 7/13 anonim ***** válasza:
Hát ez elég durva, stílusában és mondanivalójában egyaránt. Ha nem így lenne megírva, talán el is hinném.
2010. szept. 9. 20:29
 8/13 anonim válasza:

úfff na most legyünk okosak, nagyon durva dolgokat írnak benne

jaj nem bírom az ilyet, jól rámijesztenek, és fogalmam nincs róla, hogy mi az igazság :(((

2010. szept. 9. 21:27
 9/13 A kérdező kommentje:

Elvileg a "Babák"hoz írtam ki ezt a kérdést, pont azért, mert a csecsemőinknek, babáinknak most adjunk vagy ne tejet és milyet.

Nem értem miért tették át más kategóriába.

Főként anyukáknak szólt volna:(

2010. szept. 9. 21:46
 10/13 anonim válasza:
utolsó vagyok, tényleg áttették, de én az előbb még a babák között találtam meg, mert csak azt a kategóriát nézegettem
2010. szept. 9. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!