Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szőlő cukrot miért ajánlgatját...

Szőlő cukrot miért ajánlgatjátok ha nincs is benne fehérje?

Figyelt kérdés

Bevásároltam rengeteg szőlőcukrot mert itt sok ember ajánlotta, de hát nincs benne semmi fehérje. 0 gramm. Szénhidrát meg energia. Darabonként 1600kj

Mi hatása van a szőlőcukornak?

2022. jan. 24. 18:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
21%
Észnél vagy?!?! Cukorbeteg akarsz lenni?
2022. jan. 24. 18:42
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem. Nem azért vásároltam be, hogy felfaljam az összeset. Csak hogy legyen, amúgy is szeretem. Megettem 2 szemet. Aztán úgy érzem hogy elég, a cukorból. Nagyon sok cukrot tartalmaz. Miért ajánlgatják? Vicc?
2022. jan. 24. 18:45
 3/14 anonim ***** válasza:
84%
Nem vagy normális.
2022. jan. 24. 18:45
 4/14 anonim ***** válasza:
44%
Azért ajánlgatják, mert gyorsan felszívodó szénhidrát. Gondolom roppant tájékozott emberek javasolhatták, hogy márpedig ez kelleni fog edzések után és vegyél belőle 2 rekesszel.
2022. jan. 24. 18:46
 5/14 anonim ***** válasza:
78%
Vizsga előtt szokták ajánlani, nem edzéshez 😊
2022. jan. 24. 18:48
 6/14 A kérdező kommentje:
Nem rekesszel vettem. Kb 5-6 csomagot vettem. Nem romlik ez meg. Eláll. Nem azé vettem hogy befaljam 2 nap alatt. Csak azt hittem van valami értelme. De szénhidrátból nincs olyan sokra szüksége az embernek. Abból a zsír nől inkább. Az meg kinek kell. Amúgy is sok szénhidrátot visz be az ember. Azt könnyű bevinni. A fehérjét a nehéz bevinni. Azt hittem van fehérje is ebbe a cukorba..
2022. jan. 24. 18:48
 7/14 anonim ***** válasza:
57%
Ha komolyan érdekel a testépítés, előbb olvass szakirodalmat! A cukor kétélű dolog, azzal csak nagyom óvatosan! A glükózbevitelt mindig edzés környékére időzítsd, a nap többi részében csak lassú felszívódású szénhidrátot egyél! Nagyon könnyen szétb@szhatod a cukoranyagcserédet, ha nem vigyázol.
2022. jan. 24. 18:49
 8/14 anonim válasza:
0%

Előzőekre ne hallgassál!

Van benne fehérje is, nézd meg jól a szőlőcukor drazsékat tiszta fehér mindegyik, mert tele fehérjével.

Ezért szokták annyira ajánlani edzés előtt után, mert regenerál, és hatalmas erőt ad.

2022. jan. 24. 18:50
 9/14 A kérdező kommentje:

Igen. A cukorra nagyon vigyázni akarok. Nem akarok cukorbeteg lenni semmiképpen.

Fehérje az csak annyi van benne hogy a színe fehér. De a zacskón rajta van hogy nulla fehérje van benne. Cukrot tartalmaz meg zsírt.

2022. jan. 24. 18:56
 10/14 anonim ***** válasza:
92%

tE jó ég! Hová jártál iskolába...?? :)))

A szőlőcukor 100% cukor. Már hogy lenne benne fehérje...???

Már a szÍNén kívül... :-D

2022. jan. 24. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!