Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ez normális? Mi van velem?

Ez normális? Mi van velem?

Figyelt kérdés

Nem szoktam nagyon sokat enni.A nyáron néhány alkalommal azonban elég sokat ettem.

Most viszont mióta suli van alig eszek...és ez lehet,hogy nem jó így.

Ma pl. ettem reggel 1db zabfalatot,a suliba néhány szem szőlőcukrot és egy almát.Ebédre egy maroknyi rizst egy negyed csirkemellel és délután ettem még 1db zabfalatot.Nekem ez pont elég volt,nem voltam éhes és most sem vagyok az.

De nem kevés ez?

Félek,hogy valami komolyabb baj is lehet.

Mostanában nem kívánom az ételeket.Amikor éhes vagyok akkor is eszek 1-2 falatot és már elég is lenne annyi.

szeptember 1.-je óta 2 kilót fogytam.Mondjuk nem vagyok nagyon vékony,szóval ez nem gond.

Mit gondoltok.Ez normális?

Egyébként már korábban is volt egy ilyen időszakom,amikor keveset ettem.Akkor viszonylag hamar helyre rázódtam és nem volt gond (kb. 1 hónap alatt).

15/L

2010. szept. 9. 18:04
 1/3 anonim ***** válasza:
szerintem mindenkinek vannak ilyen időszakai ,ha nem marad ez így hosszabb ideig akkor nincs gond.
2010. szept. 9. 18:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha nem azért nem eszel, mert testkézavarod van, hanem egyszerűen a szervezeted nem kíván többet, akkor nincs baj - persze hónapokig nem maradthat így, de valószínű ez csak átmeneti dolog, ne aggódj, csak arra figyelj, hogy amikor eszel, akkor értékes tápanyagokat vigyél be, vagyis ne ódázd el az evést csokival-chips-el...
2010. szept. 9. 18:23
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!!

Nincs testképzavarom,szerintem.Tudom,hogy nem vagyok kövér,de van mit fogni rajtam és hogy tornázni kell,hogy formásodjak.De abszolút nem érzem úgy,hogy testképzavarom lenne.

Egyébként rágcsálnivalókat sem kívánok.Anya sütött sütit,abból is két kockát ettem.Nem is kívánok ilyeneket sem.

2010. szept. 9. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!