Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ez normális ami velem van?

Ez normális ami velem van?

Figyelt kérdés

18/F vagyok 184/75. Annyit eszek hogy hülyének néz az ismerőseim fele, ebédelek jóllakok max. 30 perc és korog a gyomrom és újra ennem kell...

És azon csodálkozok hogy kifelé szinte alig jön, ennyi táplálékra lenn szülségem vagy mi az isten?

Ma eddig ettem: 7 szendvics 1 túrósbatyu 1 lekvárostáska 2 banán leves + második 3 szelet májkrémes kenyér. Ez nálam nagyon kevésnek számít és csak azért ettem ma ilyen keveset mert melozok és nem volt időm és most is éhes vagyok szinte mindig...

Amugy nem ilyen szar kajákat eszek amiket felsoroltam mert eddzek de emloba meloba mégsem vihetek tojásosbanánturmixot...

Lehet gilisztás vagyok?

2010. júl. 21. 18:09
 1/4 anonim ***** válasza:
elképzelhető hogy sok energiát emésztessz fel egy nap keményen dolgozol akkor többet eszik az ember...bár ez tényleg nagyon sok, bár én a másik véglet vagyok :)
2010. júl. 21. 18:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Úgy, ahogy az előző válaszoló mondta. 23 órán át nem vagyok álmos, enni ráérek 15 óránként is. Van energiám, azért persze gyakrabban eszem és alszom
2010. júl. 21. 18:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Erre szokták mondani, hogy inkább ruháználak.
2010. júl. 21. 18:24
 4/4 anonim válasza:

Minden viccet félretéve lehet, hogy gilisztás vagy. Ki kell vizsgáltatni egy orvossal, hiszen a gilisztásoknak is ezek a tünetei, gondolom ennyi kaja mellett nem is hízol igaz?

Menj el a dokihoz, az a tuti. Ha meg gilisztás vagy, kapsz gyógyszert ami kihajtja egy-két nap alatt és semmi gond utána. Aztán az is lehet, hogy tényleg csak ezért van, mert a fejlődő szervezeted megkívánja ezt a sok kaját.

2010. júl. 22. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!