Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mitől áll meg a folyadék a...

Mitől áll meg a folyadék a hasamban?

Figyelt kérdés

Egyedül reggeli előtt tudok inni anélkül,hogy úgy érezném, 10 liter hideg víz van a hasamban. Utána napközben már csak meleg folyadékot tudok inni, a vizet is be kell tennem a mikroba. Levest sem tudok enni, és a zöldségektől is ez van, legyen az főtt vagy nyers. A torkomban is érzek egy gombócot.

Természetesen egyszerre nem iszok pár kortynál többet, de napi két litert próbálok azért meginni. Ha így alszok el, reggel is ugyanúgy fel vagyok puffadva és ez a vizes érzés van.

A házi orvos azt mondta, mindenkinek lötyög a hasában a víz, ha ivás után mozog. De én még senkitől nem hallottam ilyet. Főleg hogy valaki a vízet nem tudja "megemészteni"

Konkrétan mintha félig üres palackot döntögetnék, úgy gurgulázik. Gasztroenterologus sem tud mit kezdeni vele.

2022. jan. 15. 13:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Mindig is így volt, vagy csak mostanában?
2022. jan. 15. 13:58
 2/6 A kérdező kommentje:
Pár hónapja kezdődött, és fokozatosan egyre rosszabb lett. Mintha nem ürülne ki a folyadék a gyomorból.
2022. jan. 15. 14:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Fogyasztasz alkoholt?
2022. jan. 15. 15:02
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem, mert ég tőle a gyomrom. 20 éves lány vagyok egyébként, és rendszeresen sportolok, egészségesen próbálok étkezni. Voltunk intolerancia vizsgálaton is, kimutatott kb mindent, amit ki szoktak általában, de a több hónapos elimonácios diéta sem segített.
2022. jan. 15. 20:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Értem. Akkor nem ettől van, így nem tudom, mi lehet nálad a probléma. Azért kérdeztem, mert apósom alkoholista volt, és több liter folyadékot szívtak le a gyomrából-hasából. A rendszeres alkoholfogyasztás is okoz ilyen tünetet, mint amiről írtál.
2022. jan. 16. 11:51
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm azért. Egyébként a legkellemetlenebb esetben is legfeljebb 5 órával étkezés után nagyjából elmúlik,ha nem iszok vizet, így nem hiszem, hogy bennem is úgy gyülemlene fel a folyadék. De az az érdekes, hogy a meleg folyadékra nem reagál így a szervezetem.
2022. jan. 16. 19:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!