Hogy tudok lefogyni legegyszerűbben?
Figyelt kérdés
170cm magas vagyok 120kg s szeretnék leadni jó pár kilót, de nem tudom hogy csináljam.
40/ff
2022. jan. 6. 16:22
2/3 anonim válasza:
Háziorvos, kivizsgálás
Személyi edző
Dietetikus
3/3 Clairvoyant válasza:
Legegyszerűbben?
Irány egy jó gasztroenterológus, dietetikus. Ha régóta túlsúlyos vagy, nem árt nézetni egy cukor/IR szintet.
El kell fogadni a javasolt diétát (ez nagyon sok dolognak a függvénye, ne a netes beszámolókból próbálj rájönni, menj el szakemberhez). Én IR-esként napi 1500-1700 ccal, 130-160 CH diétára vagyok beállítva. Meg lehet csinálni.
Ha az első kilók elindulnak, jöhet hozzá a mozgás.
Ennél egyszerűbb nincs. Nem kell mindenféle neves diéta marhaság, 161 kilóról indultam októberben, most 139 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!