Miket egyek iskolába? Hogyan legyek kiegyensúlyozott? Sajnos kevés szénhidrátot viszek be.
diétáztam, és hozzászoktam, hogy kevés szénhidrátot eszek. a menüm halból, csirkéből, gyümölcsből áll. turmixok, magvak.
sajnos ezekkel nem tudom a szénhidrát igényemet fedezni.
A menszeszem is 2 hete késik. úgynézki, hogy ebbe a hónapba teljesen elmarad. Nagyon meg vagyok ilyedve, hogy elrontom a szervezetemet. :(
A diétámnak már vége van, 21 kilót fogytam egy év alatt.
Hogyan álljak vissza az egészséges életmódra? miket egyek és mikor?
fél 3 ig suliba vagyok. tehát az ebéd időm az fél 3 kor van.
Egyedül élek, tehát senki nem főz.
Mondanátok, hogy miket egyek? szeretnék több szénhidrátot enni, de nem tudom mikor és hogyan vigyem be.
köszönöm a válaszokat!
Akik válaszoltak, azokat sem veti fel az ész!
A fehér kenyértől csak jól visszahízik, de ugye legszebb öröm a káröröm, mert nincs benne irigység.
Ha értelmes dolgot nem tudtok írni, inkább ne írjatok. Cukrászsütemény... A kérdés nem az volt, hogyan hízzon vissza a kérdező 2 hónap alatt 20 kilót.
Kérdező, reggelire egyél teljes kiörlésű kenyérből szendvicset, sonka, sajt, sok zöldség.
Ebédre: bab, rizs (lehetőleg barna), bulgur, kukorica, borsó, krumpli.
Vacsorára: nem kell szénhidrát, max. amennyi a gyümölcsökben, zöldségekben van.
Amúgy nem tudom, milyen módszerrel fogytál, de az 1 év alatt 21 kiló teljesen normális, heti fél kg fogyást ajánlanak. A menzesz elmaradása elvileg nem lehet emiatt. Kéne egy kivizsgálás, ha rendszeren nem jön meg. Ha egyszer késik 2 hetet, vagy kimarad, az nem tragédia, ha többször, az orvost igényel. NEM TALÁLGATÁST, és nem fehér lisztet meg süteményt.
reggeli teljes kiőrlésű kenyérből szendvics, v zabpehely, müzli (nem az az agyancukrozott izé) tízórai: vmi gyümölcs
ebéd: főzz magadnka vmi főzeléket, és azt mondjuk 1-2 napig eszed, vagy leves, hús, rizs, krumpli, tészta
uzsi: tej, joghurt, gyümölcs
vacsora? ua mint az ebéd, ga főzelék, vagy tojás, hal, hus, zöldség, túró stb stb
ne fogadd meg a fehér kenyér, meg a péksüti hülyeséget, te nem visszahízni akarsz hanem egészségesebben élni
persze azért mellette tornázz is ugynaúgy mint diéta alatt csak mostmár nem kell annyira lensi, hogy jaj ez sok volt:) azért néha néha belefér a süti, csoki
de gratula, nagyon szép eredmény, mostmár csak tarsd!:)
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Akkor azt hiszem a vacsorámat meghagyom fehérjében gazdagnak, és ma halat eszek.
átmegyek a boltba ma, és veszek teljes kiörlésű zsemlét vagy kenyeret ( amit találok ) és azt eszem reggelire 7 óra felé itthon.
a 10 óraim turmix lesz ( alma+tej+fahéj+egy pici citromlé )
ebéd időben, azaz 12 órakor ( akkor még suliba vagyok ) megeszek egy itthon készített teljes kiörlésű kenyérből készült szendvicset
és amikor hazaérek akkor megeszek egy almát, és valami rizses vagy krumplis kaját hallal. + egy kis mogyoró nasinak ( teljesen rászoktam a magvakra. )
a vacsim szerintem tojás lesz. :)
Ez így rendben van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!