Továbbtanulás előtt állok, hálás lennék, ha valaki, aki dietetikát tanul meg tudná írni, hogy mennyire kell a szakhoz a kémia?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat!2021. dec. 18. 16:36
1/6 anonim válasza:
Büfé ruhatár EÜ szak plázacicáknak. Amennyi kémiai van benne, azt bárki meg tudja tanulni.
2/6 anonim válasza:
jesszus, el ne hidd amit az egyes írt, fogalma sincs az egészről
kell hozzá kémia, nem is kevés, több tantárgynál is kőkeményen előjön, illetve nem csak a kémiát, hanem a biológiát is nem árt ha tudod
3/6 anonim válasza:
Egyes vagyok. Orvos. Láttam milyen emberek járnak úgy 95 százalékban oda. Meg azt is látom, hogy az én munkámban háziorvosként mennyire hasznosak és elérhetőek (semmennyire), pedig a fő prevenciós erő az alapellátásban lenne. Jelen keretek és feltételek között ez egy felesleges szak. Lehetne jó is, de nem az.
4/6 anonim válasza:
Ami kémiai meg van benne az kb középiskolás szint.
5/6 anonim válasza:
Orvostanhallgató vagyok, 1-essel értek egyet ahogy az egyetemen nézelődök:D
6/6 anonim válasza:
rendben, én megértem hogy ti ezt tapasztaltátok, nekem nem ez a véleményem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!