Baj lehet? Elkéne menjek kórházba vagy pszichologus vagy
mindkettő?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
10év után véget ért a kapcsolatom. 1hónapja. Azóta nem vagyok önmagam .. nem eszem nagyon lefogytam nincs erőm szinte már fáj mindenem! Folyamatosan fázom! Napokig nem eszem aztán 1-2falat de az is liftezik szinte nem kívánom.. üres gyomorral is megy a hányás .. Sokszor azt érzem jobb lenne meghalni .. nem szeretnék már szenvedni.
Esetleg van valami étvágy fokozó infúzió? Rettentő gyenge vagyok .. a csontjaim is kint vannak már (38kg vagyok). Hova forduljak elsőnek? Háziorvos vagy ügyelet? Szinte a mozgás is fáj annyira legyengültem.. szeretnék jobban lenni de nehéz..
Hú megpróbálok mindenkinek válaszolni. Sajnos szülői hátterem nincs. Nagyszüleim idősek. Féltestvéreim vannak akikkel sosem beszéltem! Barátnők… “köszönd magadnak.. felejtsd el a 10évet”. Ennyi volt a nagy segítség!
Egyébként valóban lehet valami pszichés dolog a háttérben .. talán depresszió? Nehezen élem meg ezt az egészet. Első kapcsolat első szerelem.. ezeket a tüneteket amit felsoroltam szakítás után jelentkeztek azóta is jelen vannak.. próbálom magam lefoglalni nem erre gondolni .. de a sírógörcs jön rám amiből jön az öklendezés.
Saját magamra számíthatok.. nem egyszer s nem kétszer fordult meg a fejemben hogy mindenkinek jobb lenne nélkülem .. nem kellene senkinek sem hallgatni hogy mennyi bajom van .. nem lennék teher senkinek ha esetleg kiszeretném magamból beszélni ezeket..
itthonrol dolgozom.. ennyi szerencsém van.. 😣
2021. dec. 13. 20:12
12/24 anonim válasza:
Felhívtad már a mentőket? Ahhoz képest, hogy a leírás alapján akut életveszélyben vagy tápanyaghiány és a szerveid, keringésed működését biztosító ionok hiánya miatt, eléggé összeszedetten írsz. Mostanra már a kórházi ágyadon kéne feküdnöd infúzióval!
2021. dec. 13. 20:20
13/24 anonim válasza:
Utolsó. Ugyan így éreztem és ez volt velem is, annyi, hogy én 48-ról mentem le hírtelen 41-re. Kérdező: Sajnos könnyen beszélnek a barátnőid, bennem felmerült, hohy nem nevezném annak őket. Itt nem 1-2 évről van szó, gondolom sosem voltak ilyen helyzetben. Teljesen normális sajnos az esetedben, hogy így érzel, de próbáld meg magad tényleg összeszedni! Fogsz találni sokkal jobb férfit idővel. Nem ér annyit, hogy belehalj. Tudom, hogy nagyon nehéz most, valószínüleg örökre ottmarad a "sebhely", de idővel jobb lesz.
2021. dec. 13. 21:17
14/24 anonim válasza:
27 évesen még fiatal vagy, jobb, hogy most tünt el az életedből, mintha még lopta volna tovább az idődet a semmiért. Nekem még az is segített, hogy mindent eltüntettem, elzártam, ami az exemre emlékeztetett. Persze hosszú időt eltakarítani nehéz. Hol laksz amúgy? Albiban? Mert lehet, hogy a környezetváltás is segítene.
2021. dec. 13. 21:21
15/24 anonim válasza:
10 év valóban nagyon sok idő. De azt ne felejtsd el, hogy még nagyon fiatal vagy, ha most nem is ezt érzed. Próbáld felfogni a pozitív oldalát, talán jobb, hogy most vége lett, minthogy évekig egy olyan kapcsolatban lenni ami már nem működik. Sajnálom hogy támogató barátok, barátnő hiányában, vagy és a "köszönd magadnak" nem éppen empatikus egy un. barátnőtől. Sajnos, most abban a szakaszban vagy, hogy úgymond meggyászolod a kapcsolatot. Ha jól számolom 17 éves korodtól együtt voltatok, ennek eredményeképp még szinte sosem voltál "egyedül". Ha ezen túl leszel, mert túl fogsz lépni rajta, megtanulsz egyedül lenni és újra felépíted magad. Azonban ha ez egyedül nem megy és szükséges mindenképp kérj orvosi segítséget.Nagyon szorítok neked.
2021. dec. 13. 21:56
16/24 anonim válasza:
Mi újság, kérdező? Kórházban vagy?
2021. dec. 14. 23:46
17/24 anonim válasza:
Egyébként kórház most, ott tudnak kezelni normálisan.
2021. dec. 15. 08:19
18/24 anonim válasza:
Kérdező, hogy vagy?
2021. dec. 17. 02:24
19/24 anonim válasza:
Kérdező, mi van veled? Ugye nincs bajod?
2021. dec. 17. 23:26
20/24 anonim válasza:
18-as vagyok én tegnap privit is írtam,de sajnos ott sem felelt...remélem minden rendben csak nem nézi GYK-t.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!