Baj lehet? Elkéne menjek kórházba vagy pszichologus vagy mindkettő?
Sziasztok!
10év után véget ért a kapcsolatom. 1hónapja. Azóta nem vagyok önmagam .. nem eszem nagyon lefogytam nincs erőm szinte már fáj mindenem! Folyamatosan fázom! Napokig nem eszem aztán 1-2falat de az is liftezik szinte nem kívánom.. üres gyomorral is megy a hányás .. Sokszor azt érzem jobb lenne meghalni .. nem szeretnék már szenvedni.
Esetleg van valami étvágy fokozó infúzió? Rettentő gyenge vagyok .. a csontjaim is kint vannak már (38kg vagyok). Hova forduljak elsőnek? Háziorvos vagy ügyelet? Szinte a mozgás is fáj annyira legyengültem.. szeretnék jobban lenni de nehéz..
köszi.
27/L
Ha pontos, amit leírtál, akkor MENTŐT HÍVJ!
MOST!
A hidegrázás, 38 kg, folyamatos hányás, legyengülés, kiszáradást jelez, nagyon veszélyes, életveszélyes állapot!
Sajnos pontos. 2napja kezdtem el fázni pedig radiátor mellett ülök beöltözve.. nincs erőm felkelni sem szinte.napi 1l-1,5l amit iszom. Sajnos a hányás rész is igaz .. több reggel is ébredés után szinte rögtön hánytam.. 3-4napon keresztül. Tegnap nem volt ilyen gond .. ma reggel már megint.
De köszönöm a válaszod!
Úgy érzed, hogy pszichés? A 38kg az nagyon kevés, akárhány cm vagy. Nincs valami tényleges fizikai oka a problémádnak? Ha egy kicsit több lennél, azt mondanám, hogy talán egy normál dózisú frontinnal lenyugtathatnád magad, hátha tudnál magadba tömni némi kaját, de ez a 38kg nagyon arra utal nekem, hogy más is lehet a háttérben.
Fordulj orvoshoz!
Elsősorban menj be a kórházba, utána pedig, ha legalább annyi erőd van, hogy ellátsd magadat normalisan keress fel egy pszichológust.
Kitartás!
Addig is egyél sós krumpli chipset! Azzal a nátriumot és a káliumot is pótolod! Könyörgöm, ne hagyd magad meghalni 27 évesen! Gondolj arra, hány ember hal meg COVID-ban, akik bármit megtettek volna, hogy ezt elkerüljék, vagy ugyanez a családtagjaikra vetítve.
Te pedig még élhetnél!
27 év az még l*fsz kor, még előtted az élet, a világ legjobb kapcsolatát is megélheted, sokkal jobbat, mint az előző!
Hívj mentőt, és mássz ki a bejárati ajtóig, ha kulcsra van zárva, hogy kinyisd. Senkid nincsen? Dolgoznod nem kell?
Nem tudom elképzelni, hogy ez 1 hónap alatt fajult idáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!