Pszichológus, plasztikai sebész, vagy mindkettő?
Betegesen gyűlölöm, ahogy kinézek, elsősorban az arcomat. Úgy érzem, ilyen adottságokkal soha nem élhetek át kölcsönös vonzalmon alapuló kapcsolatot, soha nem leszek felszabadult, boldog. Hiába mondják mások, hogy nincs velem baj, én sírni tudnék, amikor tükörbe nézek, úgy érzem, egy genetikai selejt vagyok. Ez az egész annyira rátelepszik a közérzetemre, hogy semmiben nem lelem már örömömet, nem érdekel semmi, szinte állandóan erre gondolok.
A kérdést kiírtam: segítene rajtam valamelyik? Ki lehet jönni ebből az állapotból?
A pszichologus nem tudja a te problemaidat megoldani. Ő azt mutatja meg hogy TE hogyan tudod legyőzni őket.
"Hálót adj az ehezőnek,ne halat."
1. Sportolj.
2. Konkrétan mi a bajod magaddal, melyik részeddel van problémád, mi nem stimmel rajtad szerinted? Meg tudod fogalmazni? Ha igen, akkor küldj fotót, megnézzük, hogy független szemmel is fennáll-e a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!