Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Híznom kéne pár kilót. Milyen...

Híznom kéne pár kilót. Milyen tápláló ételeket egyek?

Figyelt kérdés
48 kiló vagyok, és 165 centi...nem szoktam ilyen vékony lenni...a versenysúlyom 54 kiló.
2010. szept. 6. 13:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem a zsír felszedése helyett inkább építs izmot.

Válassz olyan sportot ami nem feltétlen zsírégető pl úszás.

18L

2010. szept. 6. 13:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Minnél kalóriadúsabb táplálékot!!És nem a zöldségekben gyümikben van a kraft!!!Persze kiegészitésképp azt is lehet enni... Jah,és sportolj is mellette hogy ne egy hájpacni légy!
2010. szept. 6. 13:39
 3/5 A kérdező kommentje:
na attól én nem félek...h hájpacni leszek...:D
2010. szept. 6. 15:09
 4/5 anonim ***** válasza:

sztem nem kell olyan darsztikusan megváltoztatni az étkezési szokásod (nemtom h eddig mit ettél és mennyit)

reggeli kenyér ( a teljes kirőlésű jobb, több benne a tápanyag) +hoáá felvágott, zöldség, tej tejeskávék, kakaó, kávé, tea stb

tízórai: nyugodtan ehetsz pár marék mogyorót, diót, pisztáciát, műzlit, gyümölcsöt, joghurtot túrót stb

ebéd? leves,+ főttétel, főzelék, húsok, halak, tészták, zöldségek, rizs krumpli +utána mehet vmi nasi

uzsonna: gyümölcs, tejtermék, müzli

vacsora? vagy ugyanaz mint ebédre, v szendvics stb

sztem nem arra kell rámenni, h csoki, chips, kóla, mert az egészségtelen

normálisan, egészségesen, csak egy kicsit többet:)

2010. szept. 6. 16:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Szijja!

Tök mind1, hogy mit eszel, a lényeg a RENDSZERESSÉG.

Én anno úgy híztam meg, hogy ettem reggel 8kor, 12-kor, 14-kor, 16-kor, stb.. 2 óránként egyél, és ha lehet, akkor mindennap ugyanazokban az időpontokban egyél. Egy idő után látni fogod az eredményt :)

2010. szept. 6. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!