Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Valaki valami tippet tud adni?

Valaki valami tippet tud adni?

Figyelt kérdés

Szóval én egy 17eves lány vagyok.

És egészségesebb életmódot szeretnék élni amivel még fogyhatok is. Pl sulis napokon hogy ne péksütin éljek.

Mit tippeltek miket egyek délelőtt ami egészséges és laktato is?Liszt meg cukor ezeket kiszeretném zárni hogy nagymértékben fogyasszam őket.

2021. dec. 9. 18:23
 1/3 anonim ***** válasza:
32%
Én is 18éves vagyok és bio függő csak azt eszem ami tényleg egésszeges és sosem bűnözök pld.este popcorn,fagyi,nutella szerintem csak lassan térj át mert megvisel de érdemes minél elöbb elkezdeni
2021. dec. 9. 18:31
 2/3 anonim válasza:
0%
A paleolit táplálkozás nagyon jó.
2021. dec. 9. 18:34
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

nem kell semmit sem teljesen kizárni az étrendből, nincs semmi baj a pksütivel, csak ne minden nap az legyen a tízoraid.

Vihetsz suliba pl zabkását. Zab, (kókusz)tej, aszaltgyümölcsök, akármilyne gyümölcsök.... igazából gyakorlatilag bármit beletehetsz a baconig bezárólag:D Kis dobozkába berakod, viszel kiskanalat és annyi. A zab laktat rendesen, pláne ha iszol rá egy kis vizet, és jó rostos.

2021. dec. 9. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!