Mi volt a legijesztőbb dolog/valaki/valami amit éjjel az ablakotokon véletlenül kinézve láttatok?
Pesten laktam albérletben.
Valami fura zajra ébredtem.
Kikukucskáltam a függöny mögül és egy fickó állt az ablak alatt,egy méterre tőlem, szerencsére nem rám nézett.Úgy állt ott mint aki figyel az utca felé,mint egy őr.
Kapucni volt a fején.
Aztán reggel kimentem szétnézni,az erkély alatt a sárban volt egy csomó lábnyom, nálunk rács volt az erkélyen. És volt ott ledobva egy vas,T alakú a vége meg vissza volt hajtva kampó szerűen.
Nézegettem,aztán rájöttem hogy ha nálam felmászik a rácson a fölső erkély korlatjába be tudja akasztani és felhúzza magát.
Szóval valószínűleg én azt láttam ,aki figyelt míg a másik próbált felmászni a felső szomszédhoz.
Elég para volt az a fickó.
Ugattak a kutyák ezért kihajolva kinéztem. A ház sarkánál egy fehér fej nézett engem csillogó szemekkel. Aztán láttam, hogy csak a szomszéd kutya jött be a kertünkbe.....
És így lettek kiskutyáink. De para volt ahogy egy kutyafej nézett. xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!