Melyik volt a legijesztőbb, legfélelmetesebb dolog ami történt veled valaha?
Egy vad c megfenyegetett, hogy tudja hol lakom és nem hajlandó visszadni a pénzt, amit elfogadott, amikor szerződést kötöttünk, de a munkát nem végezte el, és még kárt is okozott.
Az elég félelmetes volt.
sok ilyen volt.
de a legfélelemetesebb az volt amikor azt álmodtam, hogy a Gyakorikérdéseken kell megválaszolnom minden kérdést az ezo kategóriában.
Na az rettenetes volt.
Számomra az félelmetes, hogy ritkán álmodom, de ha ez történik, akkor utána, nemsokára fog valami negatív dolog velem történni.
Tehát mintha valamilyen figyelmeztető álmok lennének ezek.
Kocsikázás, nagyban röhögünk. Mondom havernak- Mindjárt nekimegyünk valaminek, azt' végünk.
Röhögünk, gyorsított. Hirtelen kiugrott valami állat az útra, és alig tudott lefékezni.
Egy pillanatra olyan volt, mintha kiestem volna a testemből.. Nem tudom megmagyarázni, nem az az "életem lepörög előttem", meg ilyenek, hanem egy pillanatra nem láttam, nem hallottam "belülről",hanem mintha kívülről láttam volna, hogy magam elé meredek és mindjárt meghalok. De szerencsére nem lett baj, csak betojtunk, megütöttük magunkat, és ez megerősítette az utálatom az autó első ülése iránt. Azért creepy volt, hogy előtte megszólaltam, mert poénkodtam csak, de mintha ráéreztem volna, hogy vigyázni kéne.
Ki tudja, azért érdekes volt így visszanézve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!