Milyen jelzővel tudnátok megilletni a mai napi táplálkozásomat?
Összesen bevitt kalória: 2942
Bevitt zsírmennyiség: 122g
Bevitt fehérje mennyiség: 114g
Bevitt szénhidrát mennyiség: 297g
Ennyi info alapján hogyan tudnátok jellemezni a mai napi táplálkozásomat?
Gratulálok!
Milyen jelzőket vársz 0,00 személyes adattal, cél nélkül? Van akinek ez ideális, másnak fogyáshoz, a többségnek hízáshoz vezet.
186cm, 66kg
Igen, skinny fat féle testalkatom van. Régen jártam edzőterembe, akkor se voltam vaskos, de szálkás voltam és az izom amit felszedtem kicsit összelankadt aztán ezeknek a "maradványai" valóban ilyen skinny fat féle alakot öltenek rám.
Folyadék lehet, hogy kevés, bár változó illetve a táplálkozásomat a rendszertelenség jellemzi. Vannak napok amikor 5000 kalória is lemegy, de olyan napok is vannak amikor 1800 körül megy le csak. Aztán a tartalmi összetétele is rendszertelen, mert vannak napok amikor az össztápanyag bevitelem 60%-át édesség, és a maradék 40%-át alkotja rendes kaja. De természetesen ennek fordítottja is bőven előfordul.
Pl ma is délután 3 körül elkapott az éhségérzet és azt csináltam, hogy füstölt kolbászt ettem disznózsírba mártogatva mert egyszerűen ezt kívántam.
Az ugye megvan, hogy kórosan sovány vagy férfiként, ilyen adatokkal?
Nem összevissza kell enni, hanem napi 7-8x (ebből 3 nagyobb kaja) rendszeresen minimum 2500-3000 kcalt! Minden nap!
Plusz sport.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!