Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ez sok egy napra?

Ez sok egy napra?

Figyelt kérdés
8 hamburger húspogácsa, 2 kókuszrúd szelet, 1 müzli szelet, 2 energiaital, 1 liter narancslé, 1 húsos péksüti. 180 centihez.
2021. nov. 22. 15:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Rost? Zöldségek? Vitaminok?
2021. nov. 22. 16:31
 2/7 anonim ***** válasza:

Hát fehérje meg cukor van bőven.

Némi rost se ártana,hízás lesz ebből.

2021. nov. 22. 16:32
 3/7 A kérdező kommentje:
Rost a narancs juice-ban van, vitaminok energiaitalban és ásványvízben, a hambi húspogik pedig 85% csirkehús. Holnaptól fogyókúrába vágok bele, de ha végzek vele, lehet még ezeket fogom majd enni naponta, azért kérdeztem mennyire sok. Ma sétáltam vagy 8 km-t, így ezt a 2300 kcalt benyomtam.
2021. nov. 22. 16:42
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Rost a narancs juice-ban... persze :D
2021. nov. 22. 17:03
 5/7 A kérdező kommentje:
Az szerinted nem rostos?
2021. nov. 22. 17:34
 6/7 anonim ***** válasza:

Hamburger húspogácsa helyett egyél csikét. Csirkemellet, csirkecombot stb. rizzsel és fejes-salátával.

Volt olyan kutatás, amely szerint, a legjobban a súlyodra abból lehet következtetni, hogy cukrosat iszol-e vagy vizet, úgyhogy szerintem az üdítőket hagyd és állj át a csapvízre.

2021. nov. 22. 17:56
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem szoktam se üdítőt se csapvizet inni, 3 liter ásványvizet iszok naponta. Alapjában véve csirkemell szeleteket és lazacot szoktam venni, de már egy ideje csirkés húspogit veszek, bár rájöttem az hogy mennyit és mit eszek mentális leterheltség és stressz függő.
2021. nov. 22. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!