Mit csináljak Valentin napra?
Figyelt kérdés
Valami poharas sütire gondoltam amit a barátommal együtt meg tudunk csinálni!
1.Tejföl, babapiskóta, citrom és rétegezve, a tejföl vanília cukrot tartalmaz
2.Alulra Joghurt vagy Fagyi rá egy kis csoki és darált keksz utána a darált kekszre megint csoki és egy kis fagyi vagy joghurt, szerintetek melyik lenne a legjobb?
3.Más is jöhet de valami olyasmi kéne ami gyorsan megvan + tiramisu ne legyen vagy diós poharas süti valamint mascarpone mentes sütit szeretnek ^^
2021. febr. 10. 14:34
1/4 anonim válasza:
Huu a második nagyon jól hangzik! Az első kis egyszerű, valószínűleg az a kevésbé édesebb. Ha nagyon édes-szájúak vagytok, akkor mindenképp a második. Azon a napon elvileg úgyis minden az édesség körül forog :D
2/4 anonim válasza:
Mindegy, csak legyen benne méz, csokiszósz, meg eper. persze ne feledd a plüss cicát és a szívecskés minizászlót!
Ez olyan cukika-édike!!!
3/4 A kérdező kommentje:
Lány vagyok szóval azt tőle kapom >< de valami édeset akarok az elsőt tuti szereti a másodikkal nincsen baja
2021. febr. 10. 16:02
4/4 anonim válasza:
Egy brownie is gyorsan megvan és isteni vanilia fagyival és eperrel én imádom.
De ha a kettő közül akarsz akkor az elsőnek örülnék jobban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!