Milyen nagyon gyors, egyszerű reggelik vannak?
Figyelt kérdés
Reggel szoktam menni edzeni és valamit mindig falatoznom kell, mert ha éhgyomorra edzek akkor rosszul leszek.
Egyszerűen és gyorsan elkészíthető reggeliket keresek, és az is jó lenne ha ezt viszonylag csendben is el lehet készíteni, mert kolis vagyok :D
Általában zabkását illetve túrót szoktam enni, de kezdem már unni őket. Az is jó, ha előtte való este el lehet készíteni.
2021. nov. 22. 10:51
1/6 anonim válasza:
Szendvics, rántotta, virsli
Tükörtojás, kőrözött, fűszeres túró vagy vajkrèmek..
2/6 anonim válasza:
Bundáskenyér, müzlik, gabonapelyhek
3/6 anonim válasza:
Korpovit keksz + sonka +zöldség
Rántotta+bulgur vagy zab+ zöldség
Zabkása (én sósan fűszeres túróval szeretem)
Főtt tojás+ tk kenyér+zöldség
Vagy reggeliedzéskor volt mikor csak fehérjeport ittam és utána tízóraira ettem a reggelit.
5/6 anonim válasza:
Előző vagyok. Edzés előtt ez szerintem ideális, de utána egyél még mert önmagában kevés:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!