Ha az kell mindig kolbászt/virslit főzök. Amíg felfő a víz meg megfő a cucc addig is tudok mást csinálni, csak enni kell. Valami hideget enni még egyszerűbb, de én szeretek meleget reggelizni.
2021. márc. 16. 21:07
Hasznos számodra ez a válasz?
3/16 anonim válasza:
Gyümölcs? Én mindig azt reggelizek.
2021. márc. 16. 21:16
Hasznos számodra ez a válasz?
4/16 anonim válasza:
Tükörtojás, rántotta, melegszendvics.
2021. márc. 16. 21:16
Hasznos számodra ez a válasz?
5/16 anonim válasza:
Vajas pirítós tejeskávéval
2021. márc. 16. 21:17
Hasznos számodra ez a válasz?
6/16 anonim válasza:
Cigi kávé/energia ital
2021. márc. 16. 21:39
Hasznos számodra ez a válasz?
7/16 anonim válasza:
Bundáskenyér
2021. márc. 16. 21:45
Hasznos számodra ez a válasz?
8/16 anonim válasza:
Kora reggel elmegyek kirandulni a kutyammal es a kedvenc bufenkben beverunk egy adag sultkolbaszt :) Neha egy rantottat jo gazdagon :) ... nincs is jobb ... utana megetetjuk a kacsakat a Duna parton. Ilyen egy atlagos reggel a romai parton :)
2021. márc. 16. 22:09
Hasznos számodra ez a válasz?
9/16 anonim válasza:
Hagymásbab, ha bírod a babot.
Rém egyszerű egyébként.
Serpenyőbe fokhagyma, nagyobb cikkekre vágott hagymát megpirítod és dobsz hozzá valami szalonna szerűséget amit például egy rántottába is lehetne használni. (Akár maradék sült húst, ha épp van összevágva.) Amikor már jónak ítéled meg raksz hozzá paradicsom pürét és azzal is pirítod egy kicsit. Mehet bele egy kevés paradicsom sűrítmény majd a fehérbab. (Konzerves, mert az nagyon gyorsan kész.) Dobálsz bele olyan fűszert amit éppen gondolsz. Én amit szoktam: Kevés mustár, hogy savanykás íze legyen. Só, Bors, fűszerkömény, sertésfűszerkeverék és ami még épp eszembe jut. Viszonylag kevés szafttal fog elkészülni. Ha szereted a babot akkor ízleni fog.
Szerintem elkészíteni kb max 20 perc és egytálétel.
2021. márc. 16. 22:10
Hasznos számodra ez a válasz?
10/16 anonim válasza:
Főtt tojás.
Előző este megfőzöd, akár többet is, semmi bajs nem lesz. Annyit pucolsz meg mindig amennyit megeszel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!