Covid óta másnak sincs étvágya?
13 napja kaptam el a covidot, azóta jobban vagyok a karantén is lejárt viszont az étvágyam nem jön vissza másnál is volt ez így? Ízeket és szakogat nem érzek csak néha valami büdöset. Van hogy csak napi fél zsemlét tudok megenni normális ez még? Sokszor ránézek az ételre és hányingerem lesz tőle. Rengeteg algopyrint szedtem a betegség alatt biztos ezért is van ez?!
Illetve egész nap álmos vagyok, fáradtnak és gyengének érzem magam. Másnak is volt ilyen tapasztalata és mennyi idő után lett jobban?
Köszönöm szépen a válaszaitokat!
Igen, a hajam az nagyon elkezdett hullani sajnos..
És sokszor érzek szédülést, mintha az egyensúly érzékem nem lenne jó és fáj a fejem szinte folyamatosan.
Ti azóta kértétek az oltást? Mennyi idő telt el az első oltás és a covid között?
A gyógyszerfogyasztás felborítja a bélflóráidat, amely étvágytalanságot eredményez, valamint minden egyes vírus fertőzés alapból étvágytalansággal jár a homeosztázis felborulása miatt.
Szedj C-, D-, és B vitamint, előbbi kettő az immunrendszered segít erősíteni, a B vitamin pedig étvágyfokozó.
#6 vagyok
Azt kifelejtettem, hogy a hajhullást A vitamin hiány is okozhatja, próbálj több tojást, májat, tengeri halat illetve tejet fogyasztani, hátha segít.
Negatívan biztos nem fog hatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!