Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Covid óta másnak sincs étvágya?

Covid óta másnak sincs étvágya?

Figyelt kérdés

13 napja kaptam el a covidot, azóta jobban vagyok a karantén is lejárt viszont az étvágyam nem jön vissza másnál is volt ez így? Ízeket és szakogat nem érzek csak néha valami büdöset. Van hogy csak napi fél zsemlét tudok megenni normális ez még? Sokszor ránézek az ételre és hányingerem lesz tőle. Rengeteg algopyrint szedtem a betegség alatt biztos ezért is van ez?!

Illetve egész nap álmos vagyok, fáradtnak és gyengének érzem magam. Másnak is volt ilyen tapasztalata és mennyi idő után lett jobban?

2021. nov. 19. 17:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Én ugyan nem most voltam covidos, de covid után pont ezt mondogattam hetekig mindenkinek,hogy nem bírok enni, mert egyszerűen nem vagyok éhes. Nem éreztem semmiféle éhséget hetekig, szinte csak azért ettem, mert tudtam, hogy enni azért kell. Aztan egy idő után vissza állt minden.
2021. nov. 19. 18:03
 2/7 anonim ***** válasza:
Nálam is ugyanez volt, 7 kilót fogytam. Semmilyen gyógyszert nem szedtem alatta, szóval az algopyrin lesz a bajod. Márciusban kaptam el, de június-július környékén tért vissza, illetve akkor tutam újra járni futni, kocogni, azelőtt azt sem bírtam. A hajam viszont brutál módon hullik azóta is...
2021. nov. 19. 18:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Én se voltam súlyos kovidos, de mégis pl reggelire ott volt a tök finom kaja, de én csak 1-2 retket nyámmogtam el . Naponta többször ettem de mindig csak pár falatot. Azóta nekem is visszajött az étvágyam, sztem neked is vissza fog 1-2 héten belül
2021. nov. 19. 18:10
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszaitokat!

Igen, a hajam az nagyon elkezdett hullani sajnos..

És sokszor érzek szédülést, mintha az egyensúly érzékem nem lenne jó és fáj a fejem szinte folyamatosan.

Ti azóta kértétek az oltást? Mennyi idő telt el az első oltás és a covid között?

2021. nov. 19. 18:23
 5/7 anonim ***** válasza:
#5 vagyok nekem is hullik a hajam, pedig régebben nagyon szép dús volt.
2021. nov. 19. 18:27
 6/7 anonim ***** válasza:
51%

A gyógyszerfogyasztás felborítja a bélflóráidat, amely étvágytalanságot eredményez, valamint minden egyes vírus fertőzés alapból étvágytalansággal jár a homeosztázis felborulása miatt.

Szedj C-, D-, és B vitamint, előbbi kettő az immunrendszered segít erősíteni, a B vitamin pedig étvágyfokozó.

2021. nov. 20. 13:48
 7/7 anonim ***** válasza:
51%

#6 vagyok

Azt kifelejtettem, hogy a hajhullást A vitamin hiány is okozhatja, próbálj több tojást, májat, tengeri halat illetve tejet fogyasztani, hátha segít.

Negatívan biztos nem fog hatni.

2021. nov. 20. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!