Másnak is ilyen jó étvágya van? Állandóan ennék és eszek is. Már 20 kg-mot híztam.
38 hetes vagyok.
Te jó ég! Mi lesz így belőlem? Le tudom adni?
én is 20 kg-ot híztam a terhesség alatt
a kórházból mínusz 12 kilóval jöttem ki, annyi lejött rólam ami a baba, méhlepény, magzatvíz, stb súlya, nameg, hogy a terhesség vége felé be voltam vizesedve, és az is lement
most 3 hetes a babám, még 5 kiló plusz van rajtam, szépem megy lefelé a szoptatással, pedig eszek mindent
Sziasztok!
33+4 hetes kismami vagyok, nekem is farkas étvágyam van,. imádok enni:) Mondjuk rám eddig 11 kg jött fel össz-vissz. Észlény védőnőm meg a hátam mögött a nagybátyámnak panaszkodott, hogy milyen keveset híztam, biztos fogyózom, pedig ha tudná:D
Szerintem nem olyan vészes a 20 kg. Addig meg pláne nem, amíg egészségesek vagytok:)
Szia...
:-D Jó a téma!
Első babámnál 59kg.-val kezdtem és 98 kg.-mal mentem szülni...Hát ez nehezen túlszárnyalható..:-D Ne aggódj!
Szülés utáni átlag súlyom 62-64 kg. lett.Hozzáteszem szeretek enni,persze sokat mozgok is. Egy kis torna pl.:futás a gyermek után és azonnal leadod..Érdekes az alakom nem igen sínylette meg,pedig hízásra hajlamos vagyok..
Különben komolyan szoptatás alatt eszedbe ne jusson fogyózni.Majd észre sem veszed és lemegy.Szoptatáskor egyébént is sok kalóriát éget el a szervezeted.
Most várom a második picurt és most nem annyira jönnek fel a kilók...eddig:-)
Szóval nyugi!!Le tudod adni!!
Attól,mert van egy picurkád nem fogod magad elhagyni és sikerülni fog!Biztosan nagyon csini anyuka leszel!
Üdv.21 hetes km
Én 21 évvel ezelőtt születtem,anyum nagyon karcsú modell alkatú volt,de mégis 20kg-ot szedett fel a terhesség alatt.Ápolónő és asszisztensként dolgozott körzeti doki mellett,aki rendszeresen megmondta neki,h ne egyen már 2szál kolbászt reggelire mert árt nekünk.De ha azt kívánta.Nos az lett a következménye,h 20kg feljött,ezzel pedig veszélyeztetett terhesnek beírták,a poén,h egy hónappal a szülés előtt befektették,ahol a doki kerek perec anyám fejéhez vágta,h meghalunk mind a ketten,csak mert 20kg-ot szedett fel.Nagyon rosszul esett neki,nekem is igazából így utólag,főleg,hogy most hozzá jár anyu magánpraxisba.Én a világért el nem mennék hozzá:S
Nah a lnyeg,h azóta is élünk anyu pedig vékonyabb mint valaha.Rögtön lement róla minden:DEz alkat kérdése is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!