Szoktatok csap vizet inni?
Figyelt kérdés
Legtobbszor azt szoktam lehet ebbol problema?
Neha szoktam venni bolti asvanyvizet.
2021. nov. 18. 07:21
11/14 Ypszilon1980 válasza:
#10:Sokan várjuk ezt az időt, reméljük nem kell sokat várni, de addig itt kell élnünk ebben a világban a maga negatívumaival.
12/14 anonim válasza:
Olyan években, amikor egyedül élek, és baromi lusta vagyok még olyanokkal is foglalkozni, mint italügy (értsd: teafőzés vagy tejfelcipelés a közértből), kizárólag csapvizet iszok reggel-délben-este, éveken át. Öregek a kútvizet itták, csak mivel hámlik belül a slag, meg néha még a homokot is felhozza a szivattyú, én, mint kényesebb mai gyerek, azt inkább már nem iszom.
13/14 anonim válasza:
Hatvan éve csapvizet iszok. Semmi bajom tőle. Orvos négyévente a jogsi meghosszabbításakor lát...
14/14 anonim válasza:
mindig csak azt iszok és napi sok litert, nem távoztam el ettől (se)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!