Szoktatok csap vizet inni?
Figyelt kérdés
Legtobbszor azt szoktam lehet ebbol problema?
Neha szoktam venni bolti asvanyvizet.
2021. nov. 18. 07:21
1/14 TotoJTD válasza:
Rendszeresen csapvizet iszok kiskorom ota.
3/14 anonim válasza:
Én is csapvizet iszok közel 20 éve, eddig nem lett semmi bajom.
5/14 anonim válasza:
Nem, de szimplán csak azért, mert nem szeretem az ízét. Amúgy semmi bajod nem lesz.
6/14 anonim válasza:
Ritkán, mert felénk nem finom. Amikor a szüleimet látogatom meg, ott azt iszom. Nem lesz bajod tőle.
7/14 anonim válasza:
Szinte csak azt, nem költök ilyesmire pénzt, plusz még cipeljem is, mikor folyik a csapból... A buborékos palackosat amúgy szeretem, szüleimnél azt is szoktam, de magamnak nem veszek évek óta.
8/14 anonim válasza:
Azt iszom és a családom is, semmi probléma nincs vele.
9/14 anonim válasza:
Van a Földön vagy 2 milliárd ember, aki csak csapvizet iszik, és azt is fog inni mindig. Semmi bajuk nincs tőle. Neked sem lesz. Főleg Magyarországon nem, ahol kiváló minősígű a csapvíz.
10/14 anonim válasza:
Valójában a szennyezett víz, levegő és talaj együttesen járul hozzá a betegségekhez. De ezt ki tisztítja meg valaha? A Biblia beszél róla, a Föld tulajdonosa hamarosan cselekedni fog! Mindent újjá tesz, amit az emberiség tönkretett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!