Hogyan javíthatnék az emésztésemen? Leírom lent picit hosszabban.
Kérlek titeket ne azt írjátok hogy menjek dokihoz, mert az már megtörtént. A gasztroenterológus azt mondta semmi bajom, de nem adott semmi megoldást a problémámra..
A gondom az, hogy nagyon nehezen tudok Wcre menni. Egyszerűen nem jön az inger. Ha meg 2-3 nap múlva sikerül, akkor pedig nagyon hasmenésem van. Addig viszont kellemetlen teltségéreztem van, és holott vékony vagyok, mégis nagy kiálló alhasam van.
Volt olyan is, hogy ettől a teltségérzettől az étvágyam is elment, és alig bírtam valamit magamba erőltetni, pedig éreztem hogy ennek kellene mert semmi energiám. Edzés él is kellemetlen ez a nagy has, ha lehajolok.
Székletlazítók, hashajtó teák, glaubersós víz hatástalan.
Folyadékot sokat iszok, és rengeteget is mozgok.
Étkezésben nem mondom hogy 100%osan,de 80%ban egészségesen eszem. (tojás, soványabb húsok, halak, sok zöldköret, zabkása, gabona köretek,joghurt, túró)
Egyedül a herbaferm cseppek segítettek valamennyit az emésztésemen. Más drága Probiotikum (progastro825) semmit se ért.
Azóta van ilyen problémám egyébként amióta mindenféle életmódváltó kísérleteim voltak: Vega, vegán, konditermes tipik csirke rizs étrend. Előtte nem volt gond.
Valószínű így én cseszhettem el a bélflórámat, amit nagyon megbántam, és csak reménykedek benne, hogy egyáltalán visszaálítható még a normális ra.
Hozzáteszem ma már kiegyensúlyozottan eszek, de kellett idő amíg a sok ellentmondásba eligazodtam és rátaláltam arra, mi is jó nekem.
Nutricia stimulance 400 g
2 adag helyretett.
Előtte heti 2x székeltem.
Viszont 2L kell inni hozzá, mert különben székrekedést okoz. És rendszeres testmozgást. Napi egy kanál nekem elég volt.
"Ha meg 2-3 nap múlva sikerül, akkor pedig nagyon hasmenésem van."
Kedves kérdező, hashajtó nélkül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!