Mely tejtermékek írtálják kevésbé a laktózérzékeny emberek emésztését?
Figyelt kérdés
2021. júl. 15. 18:28
2/6 anonim válasza:
Embere válogatja. Ha biztosra akarsz menni, vegyél inkább mindenből laktózmenteset.
A kemény sajtokkal nekem egyáltalán nincs gond. Krémlevesekben a tejszín, pudingokban a tej, stb. szóval ilyen főzött formában szintén rendben van. Joghurt, kefir, tejföl, túró, vaj, ilyesmi elmegy kisebb mennyiségben, de inkább laktózmenteset szoktam venni ezekből is, biztos ami biztos. Nekem a legrosszabb a tej, és a lágy sajtok mint a mascarpone (pl. tiramisuban), csak a laktózmenteset bírom.
4/6 anonim válasza:
nővényi tej is alkalmas kakaó készítésre? mert úgye a viz nem :) nem tom mennyire kell hozzá a zsír
5/6 anonim válasza:
4, igen, de az ízéhez hozzá kell szokni, nem lesz ugyanolyan.
6/6 anonim válasza:
4# sok fajta van, van amelyik finom is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!