Miért csökken a sörigényem?
Figyelt kérdés
Nem szokott összefüggni a tél beálltával, bár ilyen iszákos se nagyon voltam még életemben, mint mostanában. Háromnaponta jól esik pár sört elkortyolni este úgy, hogy azért a célszerű pizsamaosztás időpontjába ne nagyon menjek bele. Ez a "pár" volt nemrég 6-7, most meg lecsúszott ilyen 5-re, 4-re, ráadásul kb. 5,5%-os volt a korábbi (házisör), ami elfogyott, és most a Bora új jokerét (Hunyadi) eszegetem a maga kis 4,5%-ával. Nem mondanám, hogy nagy külső változások voltak, igazából hol előtte kajálok, hol közben, néha utána, meg megesik, hogy semmit (aztán reggel meg sivatagi élet). A tél nem nagyon zavart eddig se, most se sokat oszt-vagy szoroz, pont ugyanúgy hidegen kedvelem, pont ugyanúgy félórákat birkózgatok egy-egy korsóval. Van szándékomban csökkenteni a dolgot, de ez valahogy mégis mintha csak úgy magától jönne. Lehet szervi oka az ilyesminek?2021. okt. 30. 07:11
1/6 anonim válasza:
Én lehet öregszem azért nem birom már annyira!
Én is nagy sörös vagyok!🍻
5/6 A kérdező kommentje:
Áh... :)
2021. okt. 31. 15:03
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!